Deze rots kuikens zijn ook crocheters.

In 2010 de Ambacht en Hobby Association deed een studie die gevonden dat meer dan zeventien miljoen huishoudens in de Verenigde Staten een crocheter huis. Duidelijk afkomstig crocheters zijn uit alle lagen van het leven. Ze zijn jong en oud, mannelijke en vrouwelijke, conservatieve en edgy. Ondanks dit, stereotypen bestaan en vele, veel mensen blijven om te geloven dat ze alleen mensen die haak ouderen die het vaartuig als kinderen geleerd. Het is niet waar; haak wordt gedaan door mensen van alle leeftijden die geleerd in verschillende stadia van hun leven.

Deze vrouw is een yarnbomber

En zelfs binnen de Gemeenschap haak, Er zijn stereotypen. Zeker, Wij weten dat er edgy jonge crocheters en wij zijn niet verbaasd op alle om erachter te komen dat er crocheters van alle leeftijden zijn … en nog, Wij gaan ervan uit dat de jonge edgy crocheters zijn de enigen die al het Geek Craftery en yarnbombing doet. Maar dat is niet waar ofwel. Oude mensen yarnbomb, ook.

Dus ik dacht dat ik zou delen twee verhalen vandaag, zowel over crocheters. Ze hoeven niet iets te maken met elkaar, behalve voor het feit dat ze de stereotypen breken dat mensen zowel binnen als buiten de Gemeenschap zou kunnen over wie hebben haakpennen.

Eerste, Ik zal delen Deap Valley. Dit is een edgy rock chick duo. Ze hebben deze Janis Joplin gruis die ze combineren met invloeden uit metaal en blues om deze gespannen muzikale geluid te maken. Ik zal eerlijk; het is niet mijn kopje thee. Maar, wat ik hou van was dat ik dat deze twee meisjes eigenlijk ontdekte voor het eerst ontmoette op een Naaldwerk klasse. Ze gebonden over haaknaalden. Dus als je tegenkomt iemand die dat denkt er alleen een bepaald type voor vrouw die haakpennen; delen van deze muziek video en laat hen weten dat deze meisjes crocheters waren samen eerste voordat ze uit elkaar wiegde.

Tweede, Ik zal het delen van de yarnbombers.

Dit is een groep van mensen die samen gekomen zijn om de wereld van yarnbombing naar Las Vegas met het doel van “de verfraaiing van het stedelijk landschap een steek op een moment”. Ze zijn een groep uit de West Flamingo Senior Center en ze aanspraak maken op niet alleen cool senioren worden maar ook wordt de eerste yarnbombing groep in Las Vegas. Dus ongeacht wat uw mening over yarnbombing is, u moet toegeven dat deze senioren zijn druk op de envelop en het breken van de stereotypen.

Wie verrichten u weet dat tart de stereotypen die mensen over haak hebben?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

  2. Pingback: 2012 in haak: Het nieuws van de haak-Haak wellust

Schrijf een reactie