Ingrid Zambrano is een haak kunstenaar die maakt mooie poppen voor verkoop in de hotels in de buurt van waar ze woont. Ze heeft onlangs ook begonnen met vertakking in sculpturale haak werk. I 'm loving waar ze gaat met dit en denk dat het zal zijn spannend om naar te kijken haar haak kunst ontwikkelen na verloop van tijd. U kunt een bezoek brengen Ingrid op Facebook.

Ingrid's poppen

Ingrid begon het maken van gehaakte poppen gewoon voor de lol en dan uiteindelijk begon de verkoop van haar werk. Ze plaatsen de poppen op hotels in Mexico-stad en Playa del Carmen, zodat bezoekers te kopen een geweldig cadeau van een lokale ambachtelijke in plaats van de typische toerist souvenirs.

Zijn niet de knop ogen op dit één grote? Dat doet me denken – je heb mijn recente roundup van zien ideeën voor het gebruik van knoppen met haak?

Deze haak kunst pop komt met haar eigen hangmat

Ingrid's Muñecas (dat is poppen in het Spaans) Draag kleding geïnspireerd door vele plaatsen verschillende met inbegrip van haar eigen vrienden, mensen die ze op de straat ziet, DJ's in de muziekscene, en meer. Doorklikken om te zien alle Ingrids gehaakte poppen want er veel van hen zijn en ze elk hun eigen schattig persoonlijkheden hebben!

Ingrid van stapelbare sculpturen

Ingrid's poppen zijn zeker mooi maar het is ook interessant om te zien het nieuwe werk dat is geweest onlangs Haakvideo. Ik ben vooral in liefde met haar hoge stapelbare haak sculpturen; het is zo'n eenvoudig idee en toch is het niet iets wat die ik voordat gezien heb.

Meer haak kunst van Ingrid

Ingrid wil verkennen veel verschillende nieuwe dingen met haar kunst. Een recente stuk haalt inspiratie uit de hyperbolische haak:

Andere vergelijkbare haak artiesten

Wat ik hou over Ingrid's werk (wat ik hou over wat elke kunstenaar doet, echt) is dat het unieke. Maar natuurlijk, Er zijn zeker een aantal kunstenaars die het doet me denken aan. Hier zijn enkele andere artiesten die te binnen schieten als ik zie Ingrid's werk:

De poppen maken me denken aan KooKooCraft, een gehaakte poppen maker met een blog en Etsy opslaan.

De manier dat de beelden gestapeld worden doet me denken aan hoe sommige kunstenaars stack haak stenen. In het volgende voorbeeld komt van Margaret Oomen (AKA Knitalatte van Opstanding Fern).

Ik ben herinnerd aan Cami van Kunst als brood, niet omdat haar werk eigenlijk vergelijkbaar met Ingrids is, maar omdat ze beide haak kunstenaars uit Mexico zijn. Ze is lid van Ganchitos, een officiële CGOA hoofdstuk; deze foto is uit van de groep recente deelname aan een evenement voor yarnbombing.

Welke van Ingrids gehaakte poppen is uw favoriet?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

  1. Hallo! Bedankt voor de vermelding van mij in deze post! Een snelle correctie: Ganchitos Mexico City is een officiële hoofdstuk van de haak Guild of America. We hebben een evenement voor yarnbombing, maar we zijn niet een groep voor yarnbombing. Have a great dag! :)

    • CrochetBlogger Antwoord

      @artlikebread artlikebread mijn excuses voor het krijgen dat verkeerd. Ik wist dat ik voor het eerst geleerd over Ganchitos vanwege de gebeurtenis voor yarnbombing maar ik denk dat ik heb het in mijn gedachten vermengd. Ik zal ervoor zorgen om te gaan met het bijwerken van de post nu om misverstanden te voorkomen. Bedankt voor het laten vallen van een lijn!

  2. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

  3. Pingback: 25 Haak technieken te leren — haak wellust

  4. Pingback: 12 Fascinerende voorbeelden van haak kunst poppen en cijfers — haak wellust

  5. Pingback: 25 Meer kunstenaars om te inspireren u haak — haak wellust

Schrijf een reactie