Vreemde taal haak blogs bieden een geweldige kans om te genieten van de visuals van onze ambachtelijke en om te zien wat mensen in andere delen van de wereld werken aan. We hebben al gekeken Italiaanse haak blogs en Spaanse haak blogs; vandaag laten we kijken naar acht Franse haak blogs.

Chez Facile Cecile is een prachtige blog die kleurrijke creaties in meerdere ambachten deelt. Veel van het werk van de haak is schattig motief werk zoals stijlvolle oma vierkante tassen. Het heeft een ingebouwde vertaler van vijf-taal aan de bovenkant van de pagina.

Oh La Vache is een mooie Franse haak blog van een crafter die mooie kant doet werken samen met diverse andere werkzaamheden. In aanvulling op de haak, Ze naait en borduurt.

Petite Pimprenelle is een prachtige ambachtelijke blog met grote, mooie foto 's. Het omvat knit, genaaid en geborduurd items evenals tal van haak. Veel van de haak is in prachtige licht, neutraal, organische kleuren.

Toutes à amendementen worden een sterk visueel blog is gevuld volledig met aandelen van vervaardigde haak items.

Julie aanbidden een stimulerende ambachtelijke blog is gevuld met tutorials en ideeën. Deze blogger deelt veel over haar leven en activiteiten, zodat we echt krijgen kunnen om te weten van haar via haar blog (Hoewel ik moet Google Translate gebruiken om te begrijpen het allemaal!) U vindt hier haak temidden van koken, stof kunst en andere binnenlandse goedheid.

La Passion du haak is een Franse blog waar de crafter de dingen die deelt zij heeft gemaakt, de haken die ze met behulp van en een aantal van de grafieken van de patroon ze genieten van.

Annette Petavy Design is een tweetalig die Frans-Engels haak blog waar een geweldige ontwerper haar werk deelt. Het is ook bicraftual (Brei- en haak) maar haak is de nadruk.

Ma Petite ile Deserte een Moi is ook een tweetalige haak blog maar dit men is Frans en Noors. Je krijgt een kans om te zien een heleboel grote Noorwegen beelden hier samen met beelden van de crafter haak creaties.

Je zag mijn post eerder deze week op Hoe om te zeggen het woord haak in 25 Talen?

Ondersteuning van buitenlandse haak Blogs – delen of link naar deze post!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Pingback: https://www.crochetconcupiscence.com/ wp-content/uploads/2012/06/portuguese-flag.jpg — haak wellust

  2. Pingback: De wondere wereld van Julie aanbidden — haak wellust