Toen ik voor het eerst geleerd hoe haak maakte ik een miljoen sjaals. Het volgende ding dat ik heb gemaakt was een reeks van drie kussens. De living room had ik op het moment was een roze en grijs kleurenschema dus dat is wat ik deed voor de kussens. Ik heb die dezelfde kussens in mijn huidige woonkamer voor de afgelopen twee jaar (Sinds ik verhuisd appartementen) maar ze echt niet overeenkomen de kamer meer. Plus, de haak kussens die zag er zo geweldig op het moment kijken niet zo goed voor mij nu dat ik heb meer ervaring met haak. Dus heb ik besloten dat het is tijd om te kikker en opnieuw doel hen.

Ik ben begonnen met deze:

Ik vond dit eigenlijk echt toen ik voor het eerst het maakte. Na verloop van tijd, Hoewel, Ik heb gekregen van de amateur uiterlijk van roze Kanta ziek en knoppen die ook niet overeenkomen met mijn huidige woning toch kleurenschema (die is licht blauw, zwart, grijs en paars). Dus, Ik besloot om kikker het en opnieuw gebruiken van de fundamentele grey op twee kleinere kussens integratie van blauw en zwart garen in kleine stukjes.

Ik heb sommige paarse kussens ik hou niet van die kwam met mijn paarse Bank dus dit leek de perfecte tijd om hen bedekken met haak.

Het grappige ding over mijn haak pad is dat ik niet oma pleinen leren totdat ik geleerd veel van andere technieken. Veel mensen leren deze meteen, zelfs in de kindertijd, maar voor mij waren ze dit mysterie dat later werd geopenbaard nadat ik was oefende vele andere steken. Ik heb soort van gedaald in liefde met oma-vierkanten. Specifiek, Ik hou van werken op grote grannies die zeer weinig wijzigingen in de kleuren gebruiken. Je hebt dit gezien wanneer ik heb gedeeld mijn Gehaakte oma-vierkanten dekens. Dus heb ik besloten dat wat ik wilde doen met was het teruggewonnen garen maken twee grote oma vierkante kussens, één met blauwe en één featuring zwart, maar beide voornamelijk in de grey garen geregenereerde.

Ik heb blauwe eerst. Alles wat ik deed hier maakte een grote oma en vervolgens wikkelde het envelop stijl rond het kussen ik had.

Dan gebruikte ik één haak aan al deze partijen stik. Heb ik besloten om een blauwe gehaakte bloem toevoegen aan deze kant voor tijden wanneer ik wilde een meer decoratief kussen dan gewoon het fundamentele plein aan de andere kant weergeven.

Ik vervolgens de resterende grijs garens gebruikt om een soortgelijke aanpak naar de grijze en zwarte kussen. Ik verdeelde de twee zwarte rijen van het plein anders dan ik had gedaan met de blauwe rijen, want ik niet een volledig overeenkomende blik wilde. Ik opteerde om niet te een bloem toevoegen aan de achterkant van de zwarte.

Ik zou graag uw feedback op mijn beslissing op herbestemming mijn haak kussens.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. undergroundcrafter Antwoord

    Deze zijn beide erg leuk. Het is altijd geweldig om te schudden home decor met enkele overeenkomende haak accenten.

  2. Pingback: Het delen van het verhaal van een eenvoudige, maar Special Gehaakte Deken |

Schrijf een reactie