Ik heb een nieuwe jurk haak voor mezelf, dus ik dacht dat ik zou delen wat foto's. Dit gebeurt met verscheidene verschillende steken en verschillende paarse garens.

Het bovenste gedeelte is gedaan met post steken en werkte in Karabella Aurora Melanage garen die een extrafine merino is. De solide paars wordt gedaan in de treble haak steek en Paton Silk bamboe. En de zijpanelen zijn gedaan in de Lorna veters herder Sport garen en werkte in geribde hdc.

De top van de jurk is krom niet zoals het lijkt in die foto – Ik was gewoon draaien grappig om te pronken met die zijpaneel. Dat gezegd, Er zijn enkele eigenaardigheden over deze jurk, dat is wat er gebeurt omdat ik werk jurken zonder patronen in het achterhoofd. Zo zijn er sommige dingen die ik hou hier en sommige dingen die ik zou tweak.

Ik hou van de nek cowl op deze jurk en de mouwloos vorm van de top. Ik houd niet van dat de post steek sectie op een onhandige plek in halverwege buste eindigt en ik doe het einde rechts onder mijn buste als ik deed het opnieuw. Ik zou ook een band van sommige andere ontwerp toevoegen voordat u begint op de paarse deelvenster om te maken een meer gedefinieerde rijk taille op de jurk.

Ik hou van het idee van deze driehoekige zijpanelen. Ik houd niet van hoe ze kwam op zoek op mij omdat de vorm me kijken groter in plaats van vleiend me maakt als ik dacht dat het zou. (Ik bedrogen in de foto's, zodat je niet echt vertellen hoe breed het maakt me kijken.) Ik weet nu om te beginnen de driehoek onderaan lager te wijzigen van de vorm tot een meer inwikkeling ontwerp. Ik denk dat ik moet ook de paarse deel een beetje verhogen naar de bodem in plaats van verblijf volledig rechthoekig ter verdere verbetering van de algehele vorm van de jurk te maken.

Ik ben besluiteloos of of niet ik de mix van stoffen. De zijde bamboe is een favoriete garen van mij maar ik ben niet zeker dat het werkt voor me met de wol. Misschien doet. Ik ben gewoon niet zeker hoe ik me voel over het nog.

Tips of ideeën over manieren om te verbeteren op dit ontwerp haak?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Mei — Haak wellust

  2. Pingback: Jumpstart uw creativiteit: 25 Verschillende Items aan de haak, haak wellust

  3. Pingback: Paarse haak jurk, Tweede blik — Haak wellust

Schrijf een reactie