BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik heb onlangs kwam geweldige breigoed ontwerper Sandra Backlund, dank aan Elf handgemaakte. (Ik kan me niet herinneren als ze het werk gedeeld op haar blog of op Pinterest, Aangezien ik zowel volgen, maar hoe dan ook ik ben blij dat ik vond deze designer!) Ik heb sindsdien is kwijlen over de prachtige eye candy op de designer's website.

Ik zal delen wat foto's van mijn favorieten hier. De eerste is degene die ElevenHandmade gedeeld die stelde me voor aan deze mode kunstenaar.

Ik probeerde te halen items die ik ben vrij zeker worden gehaakt en brei niet, maar soms kan ik nog steeds niet vertellen het verschil in foto's dus voel je vrij om mij te corrigeren in de commentaren als u denkt dat ik verkeerd ben. Één van beide manier, Ik heb gelezen dat alle van de werken handgemaakt door de ontwerper zijn. Naast haar brei- en haak werk dat zij heeft verricht sommige echt cool stukken uit papier, metalen, wasknijpers en ander vreemd materiaal. Ik heb te delen een van degenen die ik weet is haak niet omdat het zo griezelig prachtig … Ik ben vrij zeker dat is echt haar.

Dat gezegd, Gebreide of gehaakte of iets met haar, Ik aanbid al deze stukken en ik moedig u aan haar volledige collecties op haar website controleren. Haar werk is featured in talloze tijdschriften, waaronder Vogue Japan, Vogue Italia en oppervlak.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Bijna Twins: Maxi vs Mini haak rokken en jurken — haak wellust

  2. Pingback: 100 Unieke haak rokken — Haak wellust

Schrijf een reactie