BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Hierboven zie je mijn boho rode jurk met geen accessoires. Ik hou van deze jurk maar het sommige uitdagingen wanneer ik wil om het te dragen. Allereerst, rood is een harde kleur te koppelen met veel andere items en aangezien ik ben altijd gelaagdheid hier die kan worden een moeilijke zaak. U ziet een heleboel zwarte haak hier vanwege dat, hoewel ik heb ook geprobeerd om te laten zien wat andere kleur ideeën. Tweede, de lengte van deze rok maakt het moeilijk om weg te trekken met mijn korte gestalte. Ik moet oppassen dat op een manier die minimaliseert accessorize, in plaats van benadrukt, hoe klein ik ben. Ik doe dit gedeeltelijk door met behulp van accessoires om mijn taille hoger dan het werkelijk is. Dit is ook een truc die ik uitvoeren om op te lossen van de derde, en waarschijnlijk grootste, uitdaging, welke is dat de vele lagen van de boho stijl van deze jurk het die een omvangrijke item slijtage en dat kan snel gaan van Los maken-en-zorgeloos tot gewoon op zoek chunky. Ik probeer om het slank met toebehoren, zoveel mogelijk. Dus, Hier zijn mijn stijl ideeën:

Ik ging voor drama hier met behulp van een zwarte spiderweb haak Kaap als de kern-accessoire. Het heeft vastgemaakt afsluiten met een grote vederachtige bloem clip. Ik heb mijn favoriete zwarte korset gebruikt om slim de jurk en verminderen aantal dat boho vice. Zwarte hakken afmaken deze look.

Hier omarmd ik de boho look een beetje meer. Ik toevoegen niet iets aan de taille van de jurk, maar probeerde te maken van een afslankende effect met een ingerichte denim jasje. De haak hier is mijn prachtige multi-gekleurde draad ketting gemaakt met Bre-Aly draden. En alleen andere accessoire is een paar vlinder oorbellen die I adore. (Leuk feit, Deze oorbellen, alsmede het korset in de eerste stijl foto werden beide gekocht op een reis naar Buenos Aires.)

Ik vieren het potentieel voor funkiness in de jurk met deze blik. Ik het met mijn favoriete paarse kersen riem gordel en gematched mijn paarse laarzen aan de blik. Ik gebruikte een Gehaakte sjaal als een cowl, het kiezen van een roze/paars/grijs sjaal die enigszins gematched de kleuren in de gordel. Ik voegde een tan corduroy jas. Dit kan gemakkelijk worden gedragen in de meeste seizoenen hier in San Francisco, dus het is functioneel en tonen van persoonlijke stijl.

Trouwens, Ik droeg eerder deze dezelfde jurk met een vet roze Gehaakte sjaal gebonden als een cowl.

Ik hou van de manier waarop die tan en rood samen kijken. Ik heb dit gedragen Vissersstrand wol haak Bolero met een rode outfit hier vóór, eigenlijk. Wat ik deed met deze blik was om toe te voegen een gevlochten leren riem hoog op de taille, tooien mezelf met een mooie grote schelp ketting dat mijn zuster gaf me een tijdje terug, en top het af met mijn bruine bezaaid korte laarzen. Ik ben niet dragen panty's hier, maar als het was koud uit dan ik bruine patroon fishnets evenals dragen zou.

Ik ging zeer eenvoudig voor dit uiteindelijke look. Ik droeg een zwarte gehaakte muts met een bloem op het maar gekanteld het ver weg centrum voor een beetje van een Parijse look. Ik ging met mijn zwarte hakken hoewel ik heb zwarte flats enkel zo gemakkelijk gedragen kon. En ik eindigde het af met mijn favoriete zwarte ketting. Interessant genoeg, Deze ketting is ook van die dezelfde reis van Buenos Aires. Dat was niet opzettelijk gedaan!

Hoe zou u haak accessoires worden gebruikt om de stijl van deze rode jurk?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

 1. undergroundcrafter Antwoord

  Wie wist dat een boho jurk was zo veelzijdig! (Ik niet.) Ik waardeer de tips voor het vervalsen van hoogte, Translator, Ik bedoel, minimaliseren kortheid.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @undergroundcrafter merci :) Ik ben een haar onder 4'11” dus ik heb een heleboel trucs geleerd door de jaren heen.

   • undergroundcrafter Antwoord

    @CrochetBlogger ok, nu ik voel me hoog. U bent mijn zus hoogte, Hoewel. Ik zal zeker dit bericht delen omdat zij een heleboel dingen boho draagt.

    • CrochetBlogger Antwoord

     @undergroundcrafter yep, Ik ben een korte klein ding. Ik heb me vaak afgevraagd hoe de wereld eruitziet wanneer je echt lang!

Schrijf een reactie