Sinds ik samen te mijn lijst vorige week van stellen mijn 8 favoriete Spaanse taal haak blogs, Ik heb een beetje geobsedeerd over blogs over haak die zijn in het Spaans. Eigenlijk, Ik heb een beetje geobsedeerd over de Spaanse taal. Ik Spaans geleerd op de middelbare school en ik leerde het vrij goed, wegens minder aan mijn goede Studievaardigheden dan het feit dat verschillende van mijn goede vrienden Spaans hadden spreken gezinnen. Nu ben ik meer dan een paar jaar van de middelbare school en ik niet mijn Spaans veel oefenen zodat mijn talenkennis hebben gekregen roestig. Ik kijk naar Spaans ondertitelde films nu en ik ging naar Buenos Aires vorig jaar dus ik werd ondergedompeld in de taal er maar anders dan dat ik niet veel praktijk. I 'm trying to verandering die nu en ben net begonnen met een op-mijn-eigen refresher cursus van de basisprincipes.

Ik heb ook mijn belangstelling haak blogs gebruikt om te beginnen met het beoefenen van een beetje meer door proberen om ze te lezen in het Spaans in plaats van met behulp van de vertalers op de sites. Het aardige ding over dat is dat ik al gelezen ton van het Engels haak blogs dus het is makkelijk voor mij te raden het algemene idee van wat wordt geschreven over op de site zelfs als ik niet van de taal weet. En de meeste haak blogs hebben veel van visuals die ook helpt. Dus, of of niet u spreken Spaans, Misschien vindt u dat u net als sommige van de Spaanse blogs die ik ben begonnen met het ontdekken van onlangs haak. Hier zijn acht van mijn meest recente vondsten:

.(y punto) is een mooie persoonlijke blog waar de aandelen van de blogger haar gedachten over verschillende aspecten van een creatieve leven maar het primaire ding ze praat over is haak. Ze deelt wat ze maakt die meest recentelijk sjaals en baby items geweest.

Espacio haak is voorzien van een prachtige blog haak naast breien en naaien. Het gevuld met grote mooie foto 's. Het omvat patroon aandelen in grafiek formaat. De blogger op dit ene is gevestigd in Spanje.

Texturas y Tejidos een blog is gevuld met korte visuele aandelen van vezel werk met veel haak. De laatste tijd zijn er verschillende plein gebaseerde dekens die ik heb genoten van kijken naar.

Puntos y Retazos is een blog van Uruguay. De blogger aandelen werken in foto's met korte beschrijvingen. Ik heb liefgehad kijken naar de details van de mooie steek werk op dit ene.

crochetmes3 is de blog van Spaanse haak ontwerper Josep Mestres. Ik heb pas onlangs ontdekt deze designer's werk maar ben echt loving it. Dat is waarom ik een foto van een van die stukken gedeeld als de bovenstaande afbeelding in plaats van met behulp van de blog header op dit ene!

SoloCrochet is een blog uit Spanje ziet prachtige gehaakte producten en hoe ze te maken met behulp van grafieken / grafieken. De één opmerking die ik heb tegen deze blog is dat het schrijven is in alle CAPS die ik niet persoonlijk houd.

acrochet.com een Spaanse haak blog is voorzien van een heleboel gratis patronen die vaak in video-formaat, zijn zodat u volgen kunt zelfs als je niet van de Spaanse taal spreken.

Mijn wordt, Mis Tejidos is een leuk persoonlijke blog haak. De blogger is in Texas. Ze deelt dingen ze bestaat en toont foto gebaseerde tutorials voor mensen die willen om soortgelijke dingen. De tutorials hebben Spaans en Engels instructies.

Opmerking: u kunt haak wellust in het Spaans lezen gewoon door te kiezen voor die laatste rode en gele vlag uit de taalvertaler bij de bovenkant van de zijbalk. Je kunt er ook komen met behulp van de Spaanse URL: https://www.crochetconcupiscence.com/ es /.

Willen steunen Spaanse taal haak blogs? Deel deze post met elke crocheter u weet die Spaans spreekt!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. AnabelLuna

    Dank u zeer , Heel veel. We moeten deze kunst van haak om levend te houden. Ik ben dol op de haak. Alles wat die ik doe is afkomstig van mijn hart voor al mijn bezoekers en mensen over de hele wereld. Bedankt voor de erkenning. U hebt een prachtige week. :0)
    Gelukkig Haakvideo.!
    Luna

  2. Pingback: Een andere editie van haak verbindingsliefde — haak wellust

  3. Pingback: 8 Meer Spaanse taal haak Blogs — Haak wellust