Wanneer u een jurk en stoutmoedig patroon gevormd als de zwart-wit laten teruglopen kunnen jurk die ik draag erboven echt moeilijk om erachter te komen hoe toe te voegen in enkele haak raakt aan de outfit. Hier zijn enkele ideeën die werken.

De meest voor de hand liggende keuze is om dingen simpel te houden door het toevoegen van een zwarte haak cowl of sjaal en een paar zwarte hoge hakken. U een kleine persoonlijke touch aan de outfit, maar niets dat afstand van de moed van de jurk neemt.

Een dikke grijze cowl werkt omdat de grijs is een neutrale kleur die er geavanceerde met een zwart-wit patroon ziet. Ik houd van de stevige blik vanwege het drama en ik heb dat drama verbeterd door het dragen van de kap omhoog op de jurk ditmaal. Voor schoenen die ik zou gaan met grijze appartementen maar zwarte flats of hakken zou net zo goed werken.

Een sjaal kan ook worden gedragen op de buitenkant van de kap wrap maar ik zou aanraden te gaan alleen met een mager sjaal hier omdat anders de look meestal te omvangrijk is. Ik heb gekozen een sjaal sparkly bobbel in blauw en zwart. De zwarte banden met de jurk en ik heb gedragen blauwe schoenen om het allemaal samen te binden. Het was een ongewoon warme dag dus ik niet draag een panty's maar ik zou kunnen dragen iets sparkly patroon fishnets met deze blik.

U weet dat ik blij ben om een beetje funky met mijn outfits. En u ook wellicht weet dat ik hou van mijn rode laarzen en hou zwart, wit en rood als een kleurenschema samen. Dus ik mijn rode laarzen voegde en het vervolgens gekoppeld aan een nauw-matching kastanjebruin gehaakte hoed. Ik ging met een kunstzinnige hoed en hield dat de zwart-wit ontwerpen op het gebonden echt goed met het kleurenschema van de jurk van de tekstomloop.

Ik hou van de eenvoud en het gemak van het dragen van een wrap jurk, maar ik hou ook van zijn er meerdere creatieve manieren u kunt dragen een zo goed. Om te beginnen met, u kunt kiezen om het te dragen open in plaats van gebonden afsluiten zodat het functioneert meer als een jas. Hier hebt heb ik die optie gebruikt om hem over een haak jurk. Ik ging met een zwarte, grijs en blauw jurk omdat het de ene heb die overeenkomt met een zwart en witte kleurenschema's best. Het is een open werk kleden zodat ik droeg een zwarte slip onder en ik koos zwarte panty's en zwarte flats te houden sommige classiness aan de outfit. Ik voegde een blauwe halsketting voor een extra vleugje accessoire.

Hier heb ik de omslag open met de kap omhoog gedragen.. In plaats van het over een jurk, Ik heb het een toevallige blik over skinny donkere jeans en een zwarte tank top. Voor de haak, Ik heb toegevoegd een heldere dik roze sjaal. Dit maakt de sjaal de pakkende stuk ondanks het feit dat de zwarte en witte jurk zo vet is. Ik denk dat deze keuze werkt het beste met de wrap open omdat de gesloten omslag meer dramatische voor mij voelt.

Hier is waar ik heb echt genomen voordeel van de vele gek manieren u kunt binden een wrap jurk. Ik heb hield de dezelfde outfit als hierboven (zwarte tank, skinny jeans) en een ongebruikelijke wrap gedaan met de banden van de jurk. Deze wrap-optie veilig niet daadwerkelijk de jurk sluiten dus ik gebruik van een haak gordel gemaakt heb om dat te doen. Ik eigenlijk waarschijnlijk zou hebben gekozen voor een zwarte haak riem als ik in handen, maar ik ging met wat ik had die plum en zwart. Een hoofdband voegt extra verklaring. Als je wilde, een bos van willekeurige sieraden zou met dit soort funky stijl zo goed werken.

Welke van deze stijl keuzes nauwst overeenkomt met hoe je haak met een zwart-witprinter wrap jurk zou dragen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Mei — Haak wellust

Schrijf een reactie