Afgelopen herfst heb ik een roundup van zeven luxe haak sieraden items en een van degene die ik had net te nemen was de prachtige Spectrum Wave ketting door Arielle de Pinto. Ik hou van haar prachtige luxe haak sieraden dus ik echt geïntrigeerd was om erachter te komen dat ze nu in een samenwerking die haar haak vaardigheden op een lijn die schoen brengt heeft vertakt.

Wie is Arielle de Pinto

2008 Arielle de Pinto

Arielle de Pinto is een sieraden maker met een stichting in haak. Een artikel over Fader wordt uitgelegd:

“Arielle de Pinto kreeg haar start met haaknld jaar geleden in Montreal, waar koude winters en een film-geobsedeerde kamergenoot bedoeld onnoemelijke Bank uren en idle handen. Toen de lente kwam, ze geplakt met het, en, het duurde niet lang, de Pinto ruilde uit garen voor de fijne onderdelen van metaal, die ze haakwerk in de losse-opknoping spinnenwebben van zilver en goud tot haar gelijknamige gesponnen en zeer begeerde lijn van fijne sieraden.”

2010 Arielle de Pinto haak

Ik hou echt van deze designer gehaakte sieraden. Ik hou vooral van sommige van haar meest recente spullen die toont haar vertakking uit traditionele sieraden (Als een ketting) in ware draagbare kunst. Als dit stuk van haar 2012 Voorjaar-zomercollectie:

Arielle de Pinto schoenen

Dit jaar Arielle de Pinto werkte samen met een Belgische kunst collectieve genoemd LVMM om een lijn van schoenen te maken. Ze deed het werk van de haak voor de schoenen. Fader rapporten dat de kunstenaar was werkelijk opgewekt om te werken met nieuwe materialen. Ze heeft gewerkt met metaal voor zo lang dat het was een traktatie terug te keren naar zachtere materialen. Het was ook een genot om te werken met een mengsel van materialen, aangezien de schoenen niet haar elastische haak werk omvatten maar ook cork en schuim.

Om eerlijk te zijn, Ik persoonlijk vinden niet echt deze schoenen esthetisch aantrekkelijk. Ik denk dat ze ziet er super comfortabele maar ik houd niet van de stijl van de grote dikke zool. Het is een persoonlijke voorkeur; Ik denk dat bijna alle steken sandalen en dik-zolen sandalen zijn lelijk. Dat gezegd, Ik denk dat ze super interessant, zijn omdat ze zien er anders uit een andere haak schoenen die ik ooit heb gezien. Ze hebben een stedelijke edginess dat iets sportieve met iets vrouwelijke combineert en ik hou van dat idee. En ik denk dat het een cool vertrek van Arielle de Pinto normale werk.

Wat denk je over Arielle de Pinto? Bent u meer een fan van haar sieraden haak of van haar nieuwe haak schoenen? Deel uw gedachten in de commentaren!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie