Vorig jaar een kunstenaar genaamd Wendy Osher stak een oproep voor inzendingen voor een eco-vriendelijke haak kunstproject genaamd Iets in het Water. Deelnemers zou haak plastic zakken in de borsten die zou worden samengevoegd om een unieke alternatieve haak rif bedoeld om het bewustzijn over het feit dat plastic zakken kunnen worden besmet water en kunnen van invloed zijn op de moedermelk.

Ik koos om te participeren in dit project. Het is de enige keer dat ik heb haakwerk met plastic zakken. Ik houd echt niet werken met plarn (Hoewel ik hou van wat andere doen mensen met het) maar ik was blij om een deel van dit project te kunnen. Het ging tentoongesteld in de herfst. Op dat moment, Osher stak een oproep aan anderen om te zien of ze geïnteresseerd in het ontvangen van een versie van het project in hun gebieden zou zijn.

Het project heeft nu onder leiding van Zuid-Amerika! Daisy Maicel heeft stak een oproep tot het Alguma Coisa nb Agua, de Portugese versie van het project. Meer mensen zal haak plarn borsten om een nieuwe rif voor een Braziliaanse exposeren. Het oorspronkelijke reef zal toetreden tot de nieuwe rif. En naarmate meer en meer satelliet projecten ontwikkelen, alle van de eerdere riffen zal toetreden tot de nieuwste riffen in elke locatie. Hoe leuk! U kunt doneren aan de Braziliaanse project als het is iets dat u interesseert.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

Schrijf een reactie