Hoewel ik nog niet geweest posting hen dagelijks, Ik ben nog steeds actief in dragen en fotograferen mijn 365 Manieren om te dragen haak en die foto's zal nog steeds worden opduiken in deze site. Onlangs maakte ik een eenvoudige gehaakte ketting dat u al hebt gezien en hebben sindsdien op drie verschillende manieren gedragen. Dat is een van de beste dingen over een lange eenvoudige ketting – Het biedt zo veel u.

De ketting is een super lange gehaakte ketting in blauw met een shell steek in bruin. U voor het eerst zag me dragen het als dit:

Ik heb net het lus rond mijn nek een paar keer en trok elke lus tot een verschillende lengte.

Toen besloot ik om te zien wat andere sculpturale, artistieke manieren die ik kon lus de ketting te dragen het met een verschillende outfit, en hier is wat ik kwam met:

Ik ben niet eens zeker dat ik kon die vorm opnieuw als ik wilde. Dat is het plezier van deze lange ketens (en iets dat ook kan worden gedaan met mager haak sjaals) … je gewoon draai en draai en lus en binden en deze grote verklaring stukken maken om uw nek. Ik ben dol op die!

Ik besloot om te zien of kon ik sommige echt bochtige wendingen in de ketting en hier wat ik kwam is met:

Wees niet bang om te spelen met de dingen die u maken!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

  1. Nog een keer, je hebt inspireerde me :) Maar eerst moet ik klaar bent met het reinigen van de kast…

  2. Net vond uw blog via KCBW en I love it. Ik ben gewoon het starten van een blog en ik zal worden na jou. Bedankt!!!

    • CrochetBlogger Antwoord

      @HeatherGraves merci! Ik ben blij de incidentele blog om vraag te beantwoorden als u wat hulp nodig. :)

  3. Pingback: Haak Blog Roundup: April 2012 — Haak wellust

Schrijf een reactie