Ik heb onlangs vond de mooiste jaren 1970 gele halter jurk in een tweedehands winkel in de Haight. Ik ben het bewonderende en willen dragen het vrijwel elke dag, want het maakt me voel me zonnig en helder. Ik heb ook plezier proberen om erachter te komen hoe om te dragen haak met het voor mijn 365 Manieren om te dragen haak project. Er zijn tal van opties, maar laten we eens kijken eerst bij sjaals. Hier zijn enkele ideeën voor hoe u uw sjaal om een gele jurk overeenstemt verschillende effecten te bereiken.

Felle kleuren voor flirterige Springtime gevoelens

Het weer verandert snel hier dus ik houd van hebbend een helder Lente sjaal die is ook denk en warm!

Voor de warmste voorjaar dagen, een lichte bobbel sjaal in koboltblauw is ook een grote lente keuze.

Wit is licht en Summery

Ik zou totaal dragen deze witte cirkel Gehaakte sjaal voor een zomer strand bruiloft.

Zwart is de jurk Classier

Hier heb ik een zwarte sjaal heb gebruikt en zwarte hakken te nemen deze jurk van een strand kijken naar een diner datum. Ik zou waarschijnlijk mijn haar dragen naar beneden met deze blik.

Grijs voor verfijning

Ik hou van de kleur combo van geel met grijs dus ik zeker deze keuze aanraden. Hier heb ik een licht grijze lint sjaal voor warmere weer getoond en een mijn dikke grijze cowl voor koeler weer.

Paars biedt een Funky Look

Ik herinner me toen ik een jong geitje lezen van een van die stijl boeken die me vertelde dat paars en geel kleuren die botste waren en ik zou ze niet samen dragen. Ik was een beetje geobsedeerd met dit soort boeken op het moment; het soort tiener make-up en stijl boeken die kwam in de mail en vertelde me dingen zoals hoe om erachter te komen als ik een persoon warm of koel make-up ben en hoe om te dragen van de juiste kleuren. Ik begreep niet op het moment wat “vloekende kleuren” waren. En ik blijf erbij dat paars en geel er cool samen uitzien kunnen als u wilt dat een funkier blik. Dus is hier mijn paarse cirkel sjaal met mijn gele jurk:

De meeste van de sjaals die ik gekozen heb om te laten zien hier zijn lichtgewicht, mager sjaals. Dat is omdat dit is niet het soort jurk die ik zou laag omhoog zootje met jassen en panty 's (in tegenstelling tot de meeste van wat ik zelf) dus ik zou overwegen het een jurk voor warm weer en dus ik zou willen dat lichtere sjaals.

Welke kleur zou u waarschijnlijk gebruiken om overeenkomen met uw sjaal om een gele jurk?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: 8 Meer manieren om de stijl van een gele jurk met gehaakt — haak wellust

  2. Pingback: Stijltips: Manieren om Style een haak jurk — haak wellust

Schrijf een reactie