BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Het is breien en haak Blog Week 2012!

Blog onderwerp van vandaag haak

Het voorgestelde onderwerp voor vandaag is kleur. Ons aller worden gehaakt bloggers praten over wat we kiezen kleuren en waarom, welke kleuren wij haten en waarom, enz.

Mijn favoriete kleur Combo

Ik zeg altijd dat de combinatie van mijn favoriete kleur blauw is en grijs (een schaduw van een van beide maar altijd de twee samen gecombineerd). Misschien herinner je je dat uit mijn Blauw en grijs Etsy haak Treasury. Als ik ga om te kijken naar garen op een fiber-festival, dat is altijd wat ik wil halen. Ik denk dat het een stijlvolle maar koele kleurencombinatie. Het grappige ding is dat ik eigenlijk niet dat veel maken dingen met deze kleurencombinatie haak. Ik draag niet zelfs de kleur combo zeer veel. Ik houd van het, maar misschien is het niet mijn ware echte favoriet immers.

Kijken naar sommige kleur grafieken

Ik besloot om te kijken naar enkele kleur grafieken online om te zien wat ik natuurlijk te drift kleuren op basis van mijn eerste reactie op hen. Ik controleerde de kleur grafieken op Webmonkey, VisiBone en het project kleur grafieken. Hoewel ik vond mezelf aangetrokken tot de blues op elke pagina was ik in eerste instantie echt aangetrokken tot de heldere pinks, rood en paars.

Kleur persoonlijkheid Tools

Ik wist niet wat te maken van deze ontdekking, dus heb ik besloten om enkele kleur persoonlijkheid tools en quizzen gebruiken online. Eerst gebruikte ik het een op Better Homes and Gardens en hij vertelde me dit:

Mijn instinct onmiddellijk het niet eens met dit. Ik houd niet van koraal helemaal voor haak of versieren, of iets anders. Ik vind het leuk hoe er wordt gesproken over het in paren rangschikken met grijs en geel (een andere kleur combo die ik hou van) en ik vind dat dit is een vrouwelijke kleur maar nope, BHG hebben het mis. Vervolgens nam ik twee meer kleur persoonlijkheidstests (Wat is mijn kleur van Quiz Meme en BlogThing van mijn macht kleur) en kreeg gele en indigo. Ik denken soort van dat er is niet veel aan deze quizzen.

Mijn recente Rainbow haak Fetish

Ik bekennen dat in de laatste tijd veel van de items van de haak die ik ben aangetrokken tot op Flickr, Pinterest en Etsy zijn regenboog gekleurde. Ik hou van wat zolder 24, Bunny Mummy en Le Monde du Sucrette doen met dit soort haak. Ik niet te maken het mezelf omdat ik echt niet genieten van wisselende kleuren vaak maar het is zeker wat ik graag kijken naar. Ik hou ook van het spul Babukatorium doet. Mijn Kleuren rond een oma schatkist weerspiegelt dit lopende rente.

Dus ik denk dat het antwoord is dat ik weet niet wat ik graag in kleur van de haak nu, maar ik weet het wanneer ik het zie! :)

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

11 Opmerkingen

 1. ElevenHandmade Antwoord

  Prachtige!
  Ik zou nooit veronderstellen om te praten over kleur vanuit zo veel verschillende invalshoeken.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @ElevenHandmade ja het is zo leuk om te zien dat iedereen is verschillend op kleur en het neemt was echt leuk voor mij om ernaar te kijken op verschillende manieren.

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Hahaha, over de kleur persoonlijkheid tests. Ik ben blij dat u het eerst geprobeerd zo nu heb ik niet te worden teleurgesteld :). Ik hou van blauwe garens ook en voelt op dezelfde manier over de regenboog haak projecten – leuk om te kijken, maar ik kan niet zie mezelf dragen ze of veel van hen in mijn huis.

 3. Dat is interessant hoe verschillend de resultaten waren op die kleur persoonlijkheid tests. Ik hou van de combinatie van grijs en blauw, met name voor winter projecten. Regenboogkleuren zijn zo aantrekkelijk nu dat we staan aan de rand van de zomer.

 4. Ik hou van pinks, teals en paars/lavendel. Ik houd bruin, zwart-wit en grijs gebruikt als contrast voor deze kleuren, maar hebben een verschrikkelijke tijd zien bij het gebruik van zwart. Ik houd regenbogen in de lucht, en als decoratieve kinderen, partij soort dingen. Maar ik heb een echte huisdier irriteert over het mengen van kleuren die niet overeenkomen met. (Op zijn minst aan me). Bruin en roze, Teal en brown, Teal en grijs, roze en grijs, zijn allemaal mooi combo 's. Maar ik kan niet tegen zien, zeggen, Oranje en rood, of roze en rood, De trend van groen en roze is moeilijk voor me, maar ik ben wennen aan het. Ik dingen die ik kan mix en match of verschillende tinten van dezelfde kleur of een neutrale kleur om het contrast.. .

  • CrochetBlogger Antwoord

   @joyannerose great summary. Ik denk dat een van de dingen die is interessant met kleur trends, zoals u hebt opgemerkt, is dat soms u aan iets dat je niet wennen kan in op het eerste. En groot punt dat de neutrale landen geweldig voor verzachten zijn, highlighting en de impact van andere kleuren wijzigen.

 5. Grote post! Ik denk dat kleur grafieken kijken en zien wat u nu uitgaat naar waarschijnlijk als zottin revisie is aangezien u kunt zijn. Ik hou van kleurrijke dingen, maar niet echt dragen veel, maar die jurk, Ik kan het buigen van de regels voor die ;-)

 6. Pingback: Haak Blog Roundup: April 2012 — Haak wellust

Schrijf een reactie