Het onderwerp van vandaag voor breien en haak Blog Week is te nemen een blik op waar je op met het ruimtevaartuig en waar u wilt zijn. Ik vind het altijd goed om dit te doen. Eigenlijk, Ik maak deze lijsten een veel. (Hier zijn 25 Haak stijlen om te proberen, bijvoorbeeld.) Maar wat ik heb geleerd na verloop van tijd is dat ik eigenlijk niet wil om te leren van de meeste van de technieken die ik zeggen dat ik wil leren. Ze zijn vaak dingen dat ik denk dat zijn mooi, maar de waarheid is dat de details van het doen van het werk uiteindelijk niet interessant me persoonlijk als een crafter. Ik zou willen produceren de resultaten maar ik niet genieten van het proces, dus ik zal niet nooit zeggen, omdat je nooit weet, maar juist nu hier zijn vijf super awesome haak technieken die ik aanbid kijken en zal waarschijnlijk niet ooit doen mezelf:

1. Bezemsteel Lace

Foto krediet: Occasionele Crafter

Ik denk dat dat bezemsteel kant schokkend mooi is. Eigenlijk, het zou gewoon het mooiste soort haak in mijn ogen. Echter, het eigenlijke proces van het doen van het interesseert niet echt me dat alles veel. Ik ben weliswaar een ongeduldig crocheter die niet erg soms met steken die niet zelfs in grootte en vorm en dat is prima door mij, maar ik voel me alsof ik zou niet dat met bezemsteel kant willen. Ik voel me alsof de vreugde van liefdevolle het zo veel zou worden verminderd door het eigenlijk werkt het dus ik ga om te doen mijn fundamentele steken en gewoon adore dit één uit de verte. Dit eigenlijk is waarschijnlijk waar van andere soorten haak die niet gewoon oude haak haak met inbegrip van Tunesische haak, knooking en haarspeld lace.

Update: Zeg nooit nooit … Ik leerde bezemsteel lace in laat 2012 en eindigde liefdevolle het!

2. Tapijt haak, Vooral portretten

Gone with the Wind in haak door LeemaCCrochet

Ik denk dat tapijt haak is super indrukwekkend. Ik ben waarschijnlijk meer onder de indruk van dit soort haak dan alle andere op het gebied van techniek. Ik houd vooral haak portretten als degene die Jo Hamilton doet. En ik hou van landschappen en foto 's. De Gone met de Wind poster in tapijt haak is een van mijn favoriete dingen die ik ooit online heb gezien. En voor een tijdje dacht ik dat ik wilde leren tapijt haak. Maar eigenlijk ik hou echt niet verkleuren vaak en ik houd niet werken met grafieken, dus ik kan niet zien eigenlijk genieten van werken op tapijt haak.

3. Lezing symbool grafieken

Afbeelding van een Haak symbolen tutorial op nummer 19

Dit is een vaardigheid die ik denk is geweldig dat als je geniet van Haakvideo van patronen met name complexe patronen en vreemde taal patronen. IK, echter, hebben vrijwel geen intentie ooit leren om te lezen symbool grafieken. Mijn hersenen doet keihard niet denken op die manier. Ik ben zo blij dat boeken en ontwerpers symbool grafieken bieden voor de crocheters die het beste op deze manier werken. Maar ik niet werken op die manier. Ik ben een persoon woorden. En ik betwijfel sterk dat ooit zal veranderen.

4. YarnBombing

YarnBombing openbare kunst weergeven door breiers en crocheters in Atlanta die zichzelf The BeltLine Knitterati noemen

Er was een punt in de tijd waar ik soort van wilde doen sommige YarnBombing. Eigenlijk, Toen ik voor het eerst las over yarnbombing was ik zeer jaloers van de bemanningen meisje met de cool namen en de geweldige kameraadschap en ik kreeg zelfs in contact met een lokale yarnbomber om te zien of ze wilde wat hulp, maar die niet de pan uit en na verloop van tijd die ik besloten heb dat ik echt niet schelen als ik nooit yarnbombing mezelf doen. Ik denk dat het is cool. Ik vind het leuk. Het maakt me smile wanneer ik het zie in mijn stad. Ik ben niet tegen om te doen het zelf maar ik ben niet actief op zoek naar het uit beide dus ik betwijfel of dat dit is een die ik proberen eindigen zult. Maar je weet nooit. :)

Update: Hoewel ik heb nooit gegaan uit en garen gebombardeerd om het even wat mezelf, Ik heb bijgedragen aan verschillende samenwerkend garen bombardementen projecten waaronder die van mijn werk werk LA voor yarnbombing.

5. Amigurumi

Andy Aguilar van de duivels Dope creëert funky, leuke amigurumi

Ik probeerde het eens. Eenmaal was genoeg voor mij. Ik doe niet een ton van decoratieve steken wanneer ik haak maar ik heb echt verveeld met de sc van amigurumi. En ik niet echt graag werken met kleine haken. En ik haat naaien delen samen. En ik denk dat vulling is vervelend. Ik denk dat mensen echt super leuke dingen doen met dit crafty aspect van de gehaakte maar ik ben het genieten van online en op ambachtelijke beurzen en niet door te doen het zelf.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

 1. ElevenHandmade

  Ik wist niet dat zo veel crocheters niet grafieken lezen… Grafieken zijn het eerste ding wat je leert wanneer je leert te haak in LV (en waarschijnlijk ook in Rusland, en Oost-Europa). Het is een grote vaardigheid die een hele nieuwe wereld opent… :)

  Ik ben van plan om yarnbomb mijn fiets deze zomer :)

  • CrochetBlogger

   @ElevenHandmade Ja, dat is wat iedereen zegt over het lezen van grafieken maar ik zweer dat mijn gedachten gewoon keihard weigert te werken op die manier!

   Zeker zou graag zien foto's van uw yarnb

  • CrochetBlogger

   @ElevenHandmade
   Ja, dat is wat iedereen zegt over het lezen van grafieken maar ik zweer dat mijn gedachten gewoon keihard weigert te werken op die manier!

   Zeker zou graag foto's van uw fiets yarnbombed zien wanneer het heeft gedaan!

 2. ReneeSpear401

  Hallo, Kathryn!

  Ik ben het eens met al je pakt behalve… lezen van grafieken. Ik hou van hen! Maar het is nuttig te hebben geschreven verklaringen soms. En, Ik denk dat ik ook egoïstisch te offeren mijn garen voor yarnbombing op dit moment in mijn leven. Ik kan helemaal zien mezelf doen het, echter. Hebben een goede zondagmiddag.

  Renee :)

 3. Pingback: Brei- en haak Blog weekdag 7: Crafting evenwicht | Haak uw manier

 4. undergroundcrafter

  Ik ben een beetje verbaasd over de bezemsteel kant, overweegt uw liefde van modieuze wearables, maar de anderen zinvol voor mij op basis van wat ik van uw werk en project voorkeuren gezien heb :).

 5. Pingback: Haak Blog Link liefde — Haak wellust