BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Elke weekdag ik vormen een “Haak vraag van de dag” op mijn Twitter en G -accounts. Een van de vragen die ik onlangs was hoe mensen organiseren hun haaknaalden. Er waren zo veel geweldige creatieve antwoorden dat ik doen een roundup post moest naar hen met iedereen delen! Ik heb ook mijn eigen onderzoek om te zien hoe mensen zijn het organiseren van hun haken. Hier zijn de top tien manieren om het organiseren van uw haaknaalden:

1. Ice Cream Sundae bril

Photo Credit: Le Tresor Cache

Laurinda (@ReCrochetions) gaf mijn favoriete antwoord dat is dat ze heeft twee hoog ice cream sundae bril op haar vensterbank die alle van haar haaknaalden houden. Ik denk dat dat is zo creatief en leuk en decoratieve! @crochetminis toegevoegd dat u waarschijnlijk vindt sundae bril in verschillende kleuren om te maken het nog leuker.

2. Crystal Lite drinken Mix buizen

Upcycled Crystal Lite drankje buizen, afdrukbare kunst tutorial van Skip to My Lou

Versieren oude Crystal Lite drankje buizen echter u wilt en zet uw haken binnen. Deze suggestie kwam uit @crochetminis. Haar intelligente methode is om alle van de dezelfde grootte haaknaalden in de dezelfde buis. Sommige mensen verkiezen om te organiseren zoals dit, aanbrengen van de hetzelfde haaknld alles op één plaats, Overwegende dat anderen door materiaal organiseren (houten haken op één plaats, metaal in een ander bijvoorbeeld) of per merk.

3. Spiraal haak haak houder

Seabury Spiraal haak haak organisator

Dit was niet vermeld door wie de vraag van de haak van de dag beantwoordt, maar ik denk dat het een van de slimste en leukste commerciële opties voor een haak haak houder.

4. RolyKits

Dit is een andere commerciële optie. Ik had de groep gevraagd wat zij dachten van het gebruik van een vak aan te pakken voor het organiseren van haaknaalden en @crochetminis genoemd dat de RolyKit is een beter alternatief dat enigszins als een doos aan te pakken maar in een meer handige carry-langs formaat dient en met verstelbare grootte compartimenten.

5. Handgemaakte haak gevallen

Gevilte haak haken organisator, patroon verkocht op Etsy door SoubretteArt

Voor een meer DIY optie, altijd kunt u uw eigen zaak haak. Ik heb een haak haak organisator die was genaaid voor mij door een vriend en het heeft grote zakken om te passen in extra dingen zoals schaar en oversized haken. @joiedetea, @craftwich en AppleCartUK ook vermeld met behulp van de stof rollen. Maar wat als je niet naaien? De beste optie is waarschijnlijk om de haak en daarna voelde een roll voor jezelf omdat het Gevilte weefsel zal helpen houden de haken in plaats. Dat is wat @ACuriousGirl13 doet.

6. Korven en kommen

Prachtige keramische display kom verkocht op Etsy door sugarSCOUT

@Soxymomma zei “Mijn verschillende houten haken zijn in een crème pot met mijn drop spindel en roving in een grote houten slakom.” Dat klinkt als niet een mooie weergave? Er zijn zo veel grote kommen die er die kunnen worden gebruikt in een decoratieve manier en dat dient als een geweldig idee voor afronding naar boven uw haaknaalden.

7. Vazen

Dametje Vaas houden haaknaalden, via Riverside Studios

Een optie vergelijkbaar met potten maar meer gestroomlijnd en verticale is het gebruik van vazen. @fiberflux dit doet en zegt dat ze houdt van de manier waarop het maakt een “hooky boeket”. @ReCrochetions ook vermeld met behulp van een vaas naast haar sundae bril aan haar metalen haken corral.

8. Pennenetui

Potlood geval verkocht op Etsy door hennyseashell

Een paar mensen gezegd dat zij Pennenetui gebruiken. Sabrina Benton heeft een zacht potlood geval. Ze zegt: “Het is de perfecte maat voor mijn haken, een kleine paar van schaar, Steek markeringen, een meetlint en een liniaal zes inch. Ik kan gewoon dumpen in mijn tote met mijn huidige project wanneer ik uit en over.” @crochetminis is bezig met het verplaatsen en heeft nu haken in een metalen behuizing. Dit lijkt te zijn een goede optie voor het organiseren van de losse willekeurige haaknaalden en haken te nemen samen met u.

9. Haak haak mand

Mijn favoriete te vinden voor het organiseren van uw haaknaalden is Beth van garen mand die was tentoongesteld op About.com haak. Judit Sz vermeld dat ze vaak haar haaknaalden verscholen in het project dat ze werkt heeft aan. Dit is zinvol voor mensen die veel van WIPs hebben. Er zijn ook mensen die tevoren projectpakketten kan voor zichzelf organiseren dus ze alle van het garen zetten, het patroon en de haken nodig in een zak. Ik denk dat een mand als dit zou een slimme manier om afzonderlijke projecten organiseren terwijl tevens de mogelijkheid bieden dat u ruimte voor het opslaan van al uw haaknaalden op één plaats.

10. Als kunst aan de muur

Breinaald hoepel houders door Stitch, Gelieve.

Haaknaalden zijn weinig kunstwerken zelf. Ze zijn kleurrijk. Velen hebben unieke vormen. Sommige mensen hebben geweldig collecties van vintage haken of de haken met handgemaakte handvatten. Dus waarom niet zet ze op weergeven op uw muren en pronken met hen? Ik hou vooral de borduurwerk hoepels muur kunst optie hieronder (u kon gemakkelijk haken zetten daar in plaats van naalden); Er is een stof leerprogramma om dit over te maken op Steek, Gelieve.

Het aantal haaknaalden die u eigen invloed kan zijn op hoe u ervoor kiest om ze te ordenen. Hoe Organiseer je jouwe?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

32 Opmerkingen

 1. @CrochetBlogger @ReCrochetions @crochetminis @joiedetea @AppleCartUK @ACuriousGirl13 @soxymomma SWEET! Thx. En sommige grote ideeën, Hmmm

 2. @LindaMemmel RT:10 Slimme manieren te organiseren uw haken — Laurinda (@ReCrochetions) mijn favoriete antwoord gaf… http://t.co/yLOqUBIC

 3. @CrochetBlogger merci!! Oh, maar nu hoe zal ik beslissen, Er zijn 5 die opties die ik hou van… Oh Noe, een goede probleem te hebben al!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @dgou hoeft u alleen maar meer haken haak dan kunt u meerdere opties gebruiken :)

   • @CrochetBlogger Heh. Naar beneden _that_ ligt pad waanzin. Ik heb gesteund uit de buurt van die afgrond al, hebben bedacht wat ik in een haak. :-)

 4. @CrochetBlogger @recrochetions @crochetminis @craftwich @applecartuk @acuriousgirl13 @soxymomma wow, dergelijke grote ideeën! Liefde die mand!

 5. Mine zijn in het geval van een tin potlood met de meest gebruikte 3 liggen op de salontafel met mijn schaar en garen naald. Ik hou echt van deze vernieuwingen, dus bedankt voor het delen van :) Ik denk dat de vaas één is mijn favoriet.

 6. ook http://www.crochetmemories.com/patterns/crafterscorner.php

  en door de manier, is niet dit fantastische!!
  http://pinterest.com/pin/138274651029271267/

  • CrochetBlogger Antwoord

   @carolmckayau die tweede link die u gedeeld aan Babukatorium de outfit is mooi. Ik heb liefde altijd wat ze doet. Mijn profiel op haar is op https://www.crochetconcupiscence.com/ 2011/07/kleurrijke-haak-kunstenaar-babukatorium /.

   • @CrochetBlogger wow! Prachtige, Ik hou vooral deze – http://www.Flickr.com/ foto's / babukatorium/5820196433 /

 7. Pingback: Beste ideeën voor aanpassen en verfraaien uw haak haak grepen — haak wellust

 8. Pingback: Geweldige gratis haak patroon voor spiraal haken Organizer — haak wellust

 9. Pingback: Januari haak vragen van de dag: Beste antwoorden Roundup — Haak wellust

 10. Ik gebruik de lange mini M&M containers voor mijn staal haak haken, ze zijn niet lang genoeg voor de aluminium die hoewel. Ik heb ook gebruikt de sigaar van metaal of plastic buizen te houden van de kleine stalen haken, Sommige van de kleinere grootte van aluminium haken zal ook passen, na over grootte f o g wilt de deksels niet om te sluiten. Ik gebruik een oude plastic lenzenvloeistof zaak te houden sommige van mijn haken en gadgets te. Zoals mijn breien hulpdraden en steek markeringen, hangt af van op het geval zij meestal zal houden een groot aantal evenals de haaknaalden. Ik ben op zoek op de containers kristal licht om te houden van mijn grotere haken en mijn circulaire breinaalden, Ik kan vervolgens markeert de bus met de grootte die het bevat.

  • CrochetBlogger Antwoord

   Ik hou van de manier waarop dat u in staat om te zien welke shapes zich van verschillende containers en vervolgens gebruiken ze in deze upcycled zijn crafty manier. Awesome!

 11. Pingback: Ontmoet Sabrina: Haakvideo voor anderen — haak wellust

 12. Pingback: Hoe maak je een heilige ruimte voor bewerken | Lion merk Notebook

 13. Goedemorgen van No. Cali
  Ik heb over 60 haaknaalden en breinaalden. Zoveel verschillende maten en ik wil houden ze allemaal samen, dus ik plastic gevallen probeerde, Pennenetui, potten en wat nots. Ik ben uit ideeën. Ieder doet zijn voorstel voor grotere opslag?

 14. SamanthaBurnsOrlando Antwoord

  #3: Seabury http://stores.seaburyorganizers.net/-strse-Spiral-Organizers/Categories.bok is niet meer beschikbaar. Het bedrijf afsluiten ongeveer een jaar geleden die het ziet als eruit. Erg verdrietig, Ik wil een van hun spiralen!

 15. Een klein meisje ik leerde haak gaf me een mooie lenzenvloeistof geval (de harde soort) om te houden van mijn haken in wanneer ik reis. Mooie en praktische!

 16. CrochetBlogger Antwoord

  SamanthaBurnsOrlando Bedankt voor de hoofden omhoog op die. Bummed te horen, maar ik ga om te zoeken rond naar alternatieven die vergelijkbaar zijn.

 17. CrochetBlogger Antwoord

  JoyceMarie wat over een grote toolbox met een heleboel verschillende compartimenten?

 18. Ik houd mijn haaknaalden in een mooie tin dat oorspronkelijk was gevuld met chocolade. Het is de grootte van een potlood geval, en is echt makkelijk om mee te nemen.

 19. Pingback: 13 Meer regenboog gekleurde haak patronen |

 20. Pingback: 20+ Nieuwe haak patronen voor het huis |

 21. Pingback: Hoe te Organiseer uw haaknaalden en breinaalden

 22. Pingback: Wood Organisator Haak liefhebbers uit Chetnanigans |

Schrijf een reactie