BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Onlangs toonde ik u Hoe upcycle oude fishnets in sexy armwarmers. Wat ik niet vermeldde toenmalige waarmee u kunt ook gemakkelijk wat is overgebleven van de fishnets van dat project als een uitvalsbasis voor haak kettingen.

Wanneer u de armwarmers, u een gedeelte van elk been afgesneden. Echter, Er is altijd genoeg van been links en wat ik deed was dat ik dat deel snijd in dunne-strip cirkels. Nu ben ik te spelen met Haakvideo rond deze cirkels om kettingen.

Waarom? Goed, Naast het feit dat er geweldig om upcycle spullen u bent niet met behulp van meer, Ik vind het feit dat dit me een rekbare cirkel geeft te gebruiken voor een ketting. Ik wil graag meer haak sieraden maar ik wil niet om te gaan met draad en gespen en springen ringen. Ik wil niet altijd kettingen die naar beneden hangen erg laag dus ik wil niet enkel maken degenen groot genoeg te glijden over de nek. De cirkel van de fishnets is groot omdat het strekt zich uit om te passen over het hoofd maar veren terug naar een meer strak-gevormd ketting.

Ik heb nog steeds dingen om erachter te komen hier. Ik heb nooit echt een heleboel haak sieraden, dus ik heb om erachter te komen de juiste ontwerpen. Ze zijn niet rechts vrij nog opknoping. Maar ze krijgen er en ik heb plezier met het.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. quaternityknits Antwoord

    This is a neat idea! I really like the blue one. It would also be really pretty done in yarn with a strong metallic element and a lot of sheen.

    • CrochetBlogger Antwoord

      @quaternityknits Thanks for the idea. I have some black fishnets that I plan to work with as well and I think that the metallic yarn would work great on that!

  2. Pingback: 2012 in haak: Mijn haak leven en binnenlandse — haak wellust

Schrijf een reactie