BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Moeder boom is een haak kunstproject dat jaar nam aan formulier en blijft groeien tot op de dag als een interactieve gezamenlijke kunstwerk. It is the brain child of paper sculpture artist Helen Hiebert. The project collects crochet chains from people all around the world to add to the piece. I love this because it celebrates the most basic of crochet stitches, showing the variations available to crocheters even with just this simple stitch, and of course it also demonstrates the collaborative opportunities in crochet. This short documentary video explains it all:

The crochet art exhibit was recently on display at Austin Peay State University where Helen Hiebert gave a lecture and conducted some workshops. The exhibit continues to tour.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: 2012 in haak: Haak kunst en kunstenaars — haak wellust

Schrijf een reactie