Galler garens onlangs contacteerde een handvol bloggers om te zien als we zouden willen worden een onderdeel van de blog garen tour voor hun Inca Eco katoen garen. Dat Blog tour mooi is al gaande; Ik heb liefgehad zien wat iedereen schreef over hun ervaring met het garen. En nu is het mijn beurt. Hier is een overzicht van de garens en mijn beknopte tien woord review (mijn nieuwe garen beoordeling handtekening).

Over het garen

Inca Eco is een biologische katoen dik-en-dun garen die is geïmporteerd uit Peru. De strengen, die worden verkocht groothandel (Store locator hier), zijn 640 werven.

De kleur die ik gebruikte

Dit garen komt undyed grof of in verschillende geverfd kleuren, meestal aardse tinten. Ik gebruikte een mooie stoffige blauw. De kleur is consequent door de streng. Lovely.

Wat ik haakwerk

Ik wist dat ik dit biologische garen gebruik wilde te maken van een natuurlijke organische vaas voor mijn huis. Ik maakte een, vulde het met potpourri, het gegarneerd met een veer (tot ik een grote nep roos krijgen kan) en toegevoegd aan een vignet op mijn open haard mantel.

Mijn beknopte (bijna) 10 Word garen Review

 1. Katoen
 2. Organische
 3. Natuurlijke
 4. Zachte (zo ongelooflijk zacht)
 5. Boucle (het is niet, maar de dikke en dunne aard van het maakt het bijna als een boucle in katoen)
 6. Gezellige
 7. Eco-vriendelijke
 8. Luxe
 9. Lokale (een vreemde keuze, Weet ik, maar Galler garens wordt verkocht in ten minste twee van mijn LYS, dus het voelt lokale)
 10. Ja (Ik adviseer het!)

De Rest van de Blog-Tour

Check out wat anderen gemaakt en moest zeggen als het gaat om dit garen:

Nog steeds te komen:

 

Wat is het meest luxueuze katoen garen die je ooit hebt gebruikt?
Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

10 Opmerkingen

 1. GallerYarns

  Wat een grote vaas! Ik ben altijd op zoek naar manieren om weer te geven van gedroogde bloemen, zodoende zulks een cool idee.

  • CrochetBlogger

   @GallerYarns merci! Ik maakte dit ontwerp mezelf als ik ging langs, maar er een paar echt geweldig patronen voor organische vazen in het boek onverwachte haak voor het huis zijn: https://www.crochetconcupiscence.com/ 2012/01/crochet-book-review-unexpected-crochet-for-the-home/

 2. Ik hart ambachten

  Ik zou graag deze online aankoop. U verrichten weet van alle online winkels die de grote strengen dragen?

  • CrochetBlogger

   @i hart ambachten ik geloof niet dat het bij de huidige tijd online wordt verkocht, maar u kunt de “een winkel zoeken” feature at http://www.galleryarns.com/ to find a place near you.

   @GallerYarns kan weten als een van de winkels verkopen het bieden via een online kanaal.

  • GallerYarns

   @i hart handwerk vindt u een lijst van winkels die Inca Eco bij de bodem van deze blogpost verkopen: http://galleryarns.blogspot.com/2012/03/Inca-Eco-Blog-Tour-Schedule.html de lijst geeft aan die online verkoopt en wie verkoopt via telefoon volgorde, ook. Sorry voor de vertraagde reactie – Ik heb net gevonden uw commentaar uit mijn spammap.

   • CrochetBlogger

    @GallerYarns Bedankt Galler voor ons heeft laten weten over dat. Ik weet dat @i hart ambachten hoopt te halen online. Heb ik niet te veel van de sites controleren maar het lijkt alsof het undyed grof garen online via hun site Dharma Trading verkoopt.

 3. carolmckayau

  Het vuile als ik er waren zou krijgen als ik zou worden raken-gevoel het al van de tijd :)

  • CrochetBlogger

   @carolmckayau :) Het heeft eigenlijk een echt geweldig feel to it. Ik heb niet gewerkt met katoen veel dus ik weet niet of dit normaal is, maar het is net als de meer je omgaan, de zachtere het krijgt.

  • CrochetBlogger

   @carolmckayau :) Het heeft eigenlijk een echt geweldig feel to it. Ik heb niet gewerkt met katoen veel dus ik weet niet of dit normaal is, maar het is net als de meer je omgaan, de zachtere het krijgt.

 4. Pingback: Inca Eco Blog Tour, Dag 14 | Ondergrondse Crafter