' Rond de Gehaakte oma-vierkanten’ door CrochetConcupiscence

De kleur die een crocheter voor de grens kiest dat randen hun oma-vierkanten dekens kan een groot verschil in de sfeer van het stuk maken. Laten we een kijkje nemen.


Kleurrijke Handcrocheted Grann…

$175.00

Hand gehaakte Gehaakte oma-vierkanten…

$175.00

Lente prachtige oma S…

$85.00

de kleuren in teal oma sq…

$40.00

Hand gehaakte rode trimed gran…

$89.99

Turquoise oma vierkante blan…

$110.00

Hand gehaakte Afghaanse,Multi-co…

$99.00

Brown Eyed Susan Crochet Afg…

$150.00

Gehaakte Afghaanse kaleidoscop…

$118.00

Zonnige gele baby deken

$50.00

Multicolor oma vierkante bla…

$195.00

Desert Garden Afghaanse

$85.00

zonnebloem oma vierkante lapg…

$45.00

Handgemaakte Gehaakte oma-vierkanten Afgha…

$125.00

grote oma vierkante Afghaanse bla…

$295.00

Wat denk je dat is de beste kleur rond een kleurrijke Gehaakte oma vierkante deken te gaan? Ik hou van hoe blauwe kijkt maar mijn neiging zou moeten gaan met ofwel wit of zwart vanwege de ware pop van de kleuren tegen degenen. Dan weer, mijn oog is absoluut gevestigd op deze laatste twee dekens waar de Multi-Color aanpak wordt gebruikt.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

 1. Ja, Ik vind dit een dilemma ook. Ik denk dat het beste zou zijn wat zou werken met uw decor. grijs toetreding tot grenzen hebt u een grijze bank / Bank bijvoorbeeld. Of de beste gratis kleur naar uw bank/bed. De zwarte echt doet een beroep op mij ook maar ik denk niet dat het zou werken in mijn huis als ik heb bruin meubilair.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @carolmckayau goed punt. Mijn kleurenschema woonkamer is excentriek/eclectic (Ik heb een ronde paarse Bank, om te beginnen) dus ik kan spelen daar met enkele andere stuff. Mijn slaapkamer is meestal Marrons en zwarten dus een van deze kleuren waarschijnlijk voor de rand van een deken voor mij daar werken zou. Leuk om te spelen met zeker.

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Ik denk dat het afhangt hoe zal u de voltooide oma deken. Ook, Als u een zwart-witte kat mij hebt, je zal de neiging om te voorkomen dat wit en zwart hoewel ze de kleuren pop maken :).

  • CrochetBlogger Antwoord

   ik bekennen dat een van de dingen die in het bezit van me moet af van het krijgen van een kat @undergroundcrafter is het effect daarvan op mijn huishouden haak :)

Schrijf een reactie