Erik Hansen is het hoofd van een bedrijf genaamd FireHouse. Hij is ook een jonge man die gedeeltelijk haakpennen omdat het helpt hem behandelen zijn ADHD.

Haak voor ADHD

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar Haakvideo voor voordelen voor de gezondheid. Ik zal eerlijk dat ik heb niet gevonden een heleboel informatie over Haakvideo voor ADHD. Eigenlijk, bij het onderzoeken van mijn boek over dit onderwerp, Ik wilde echt een hoofdstuk over de haak voor het autismespectrum (ADHD is aan het ene uiteinde van dat spectrum) maar ik kon het niet vinden genoeg informatie of mensen die het maken van een volledig hoofdstuk. Dus ben ik echt opgewonden om te zien dit nieuws over Erik Hansen omdat het bevestigt wat ik dacht, die is dat haak is een manier om zich te concentreren de geest als je een aandoening, zoals ADD hebt / ADHD.

Erik Hansen haakpennen

Janice Kurbjun van top Daily onlangs schreef een Profiel van deze jonge kerel ik geleerd waardoor de volgende:

 • Erik Hansen begonnen met een bedrijf met een handelsmerk product van haak mutsen, populair bij skiërs die zinvol is sinds hij gebaseerd in Colorado.
 • Hij heeft zijn Haakvideo voor ongeveer tien jaar. Hij leerde van een vriend.
 • Hansen ook breit.
 • Hij is van mening dat de haak helpt hem geest verbreken lichaam. Zijn hyperactieve geest kan richten en afstemmen op snelle haak werk om hem te helpen omgaan productief met ADHD.
 • Hansen heeft haakwerk ergens rond 1000 hoeden, maken van meer dan 300 in het afgelopen jaar alleen al.
 • Hij studeerde aan de Universiteit van Colorado Leeds School of Business en kreeg een graad in ondernemerschap en beheer.

FireHouse

Erik Hansen groeide op in een oude firehouse, Vandaar de naam van het bedrijf. FireHouse maakt gebruik van twee andere crocheters. Naast die, Hansen's grootmoeder produceert een lijn van “oma kwaliteit” hoeden gemaakt met dunnere jaar en meer gedetailleerde naaiwerk. FireHouse heeft ook drie andere jongens betrokken op het bedrijf eind: partner Ian Winters, marketing guy Tim Bremer en creatieve ontwerper Steve Cummings.

Hansen beschrijft de lijn op LinkedIn:

“Door middel van constante kwaliteitsstandaarden en voortdurende progressieve benchmarks, knap, creatieve, en unieke producten, FireHouse, LLC streeft ernaar om te definiëren wat mensen zien als een middel om zich te uiten door middel van hun keuze van habiliment.”

En op Facebook:

Gemotiveerd door de unieke en ongelooflijke levensstijl die rond alle outdoor enthousiastelingen, FireHouse producten zijn handgemaakt stukken van "wearable kunstwerk."

FireHouse groeit zijn productlijn dit jaar; in de herfst die het bedrijf met de productie beginnen zal uitloper.

Aangepaste brei- en haak hoeden

De hoeden die je van FireHouse krijgen kunt zijn aangepaste gehaakte hoeden. U kiest een stijl van de muts, Selecteer uw belangrijkste kleur en accent kleuren en vervolgens uw bestelling plaatsen.

Bijvoorbeeld, Hier is de Pommed oor Flap stijl:

En hier is de oma kwaliteit Pony staart Release stijl (Dit ziet er breien voor mij, recht?):

Gelooft u dat de haak kan worden genezing voor ADHD?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Oh geen, u bent dat hoofdstuk weglaten uit uw boek? Ik was zo enthousiast om te zien mijn bijdrage in daar! :(
  XO,
  Wink

 2. Oh geen, u bent dat hoofdstuk weglaten uit uw boek? Ik was zo enthousiast om te zien mijn bijdrage in daar! :(
  XO,
  Wink

  • CrochetBlogger Antwoord

   @winkieflash Maak je geen zorgen. Uw bijdrage gaat absoluut moeten worden opgenomen in het boek. Ik heb zojuist te herwerken mijn plan voor dat hoofdstuk. Ik hoopte om te horen van wat meer mensen in verschillende delen van het spectrum. Maar ja, Ik heb waardering voor uw geweldige bijdrage zeker!!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @winkieflash Maak je geen zorgen. Uw bijdrage gaat absoluut moeten worden opgenomen in het boek. Ik heb zojuist te herwerken mijn plan voor dat hoofdstuk. Ik hoopte om te horen van wat meer mensen in verschillende delen van het spectrum. Maar ja, Ik heb waardering voor uw geweldige bijdrage zeker!!

 3. Pingback: 20 Prachtige mannelijke haak ontwerpers en kunstenaars — haak wellust

 4. Pingback: Haak Blog Roundup: Maart 2012 — Haak wellust

Schrijf een reactie