Ik ging thrifting voor gehaakte artikelen deze week en een van de items die ik vond was deze grote romige witte Gehaakte sjaal. Vandaag ben ik het dragen als een wikkel rond jurk, vastgemaakte afsluiten met de grote Gehaakte bloem pin Ik kreeg van crocheTime en gekoppelde met een kraag van de vintage haak die ik afgelopen zomer in een antieke winkel in Ohio opgepikt. Ik beveel meestal niet dragen dit veel haak tegelijk maar de lichte kleur en de dunne outfit onder merk op werkzaamheden voor mij.

De Outfit

Onder: grijze tank en roze slip; Op de Top: Thrifted Gehaakte sjaal gesloten met roze bloemen haak pin, Vintage haak kraag, roze hakken

Haak Details

De schoenen

Dit is vandaag de post voor 365 Manieren om te dragen haak.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. undergroundcrafter Antwoord

    Deze sjaal is fantastisch en werkt goed als een jurk. Ik wil weten over deze spaarzaamheid winkels je naar – degene die hier in de buurt heb muffe jeans en meubilair :).

    • CrochetBlogger Antwoord

      in @undergroundcrafter San Francisco viert absoluut thrifting en upcycling zodat er tonnen van grote winkels hier in de buurt zijn. Ik ging naar de missie wijk voor dit spul, maar zal ook het maken van een reis spoedig naar het meer bekende Haight gebied. Het nadeel is dat met thrifting wordt zo trendy de tweedehands goodies zijn veel duurder dan in spaarzaamheid winkels ik heb bezocht in andere steden.

  2. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

Schrijf een reactie