BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik deed onlangs een artikel hier op de site over Dolce & Gabbana haak. Een van de items in dat artikel dat veel aandacht heeft gekregen is de Miss Sicilië haakwerk Bag.

Ik denk dat mensen zijn zo geïnteresseerd in deze tas, omdat het lijkt veel meer op de conventionele, Crafty haak die we al gewend bent aan het zien van handgemaakte ontwerpers en nog het wordt geprijst om te verkopen bij Neiman Marcus voor bijna $3000.

Daarom vraag ik u … Als je gaat om een soortgelijke handtas haak met de hand om te verkopen op Etsy of op een lokale ambachtelijke eerlijke maken, Wat zou u betalen voor het? De afmetingen zijn 10″H x 14″W x 7″D; en het is een bekleed zak met open binnenzak en een rits.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

 1. Ahh mijn fave. uit uw post. Moet worden weerom voor u voort die… net gevonden deze site. (awesome mode spul.) “Uitstekende Crochet.blogspot .com” Hoop ik dat recht… na een aantal van de “goodys” Ik zag deze ochtend dit is echte mode :)… zien dat ya gotta vloeren bedrijf 2morrow mop…

 2. laten we eens kijken afhankelijk van soort vezel gebruikt en voering enz . Drie tot vier honderd. afhankelijk van mijn beschikbare markt. Zinvol??? Ik hou het en het ziet eruit als (4 me) het zou worden gebruikt voor vele seizoenen en een of andere reden. Ik ben niet een meisje Purs-y. Ik maak een en gebruiken tot het uit elkaar valt...LOL

 3. Oh ja hoop uw V-day is gelukkig…(vloer is droog, nu tot finish ” De Wasserij” hou van de schone zachte kleding maar oh de lijdensweg van het krijgen van hen naar dat stadium….Grapje, ya weet wat ik bedoel) :)

 4. Ik zou veranderen de kleuren sommige, Misschien maken de pleinen meer Granny zoals.. Heck als iemand me dat soort geld betaalde, ik zou er kleur of stijl ze gezocht als waarheid bekend……

 5. Het is fascinerend en enigszins razend maken hoeveel mensen zijn bereid te betalen voor iets handgemaakte als het heeft een beroemde modeontwerper naam op…. Mijn man vroeg hoeveel ik zou kunnen zijn om een vergoeding voor een van de zakken ik voor het nieuwe ontwerpen zak boek ontwerpen ben, “gemaakt door de ontwerper, met hand-geverfd garen…” Helaas ik nog steeds denk niet dat het zou de moeite waard de kosten van materialen + een fatsoenlijk loon voor de geïnvesteerde tijd.

  Het is echt niet eerlijk dat mode-ontwerpers schandalige prijzen op iets wat die ze niet zelfs maken zich zetten kan wanneer de gemiddelde crocheter gelukkig is om hun voltooide artikelen voor verkopen 2 of 3 keer de kosten van de materialen, laat staan een fatsoenlijke uurloon. Dat is een van de redenen waarom die ik overgeschakeld naar probeert te verkopen mijn ontwerpen in plaats van voltooide artikelen.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @laurindar3 grote punten! Ik heb eigenlijk niet een probleem met het feit dat absolute topmerken zo veel geld maken. Het is absurd om me als een consument, omdat ik niet zou betalen dat veel voor één item maar op hetzelfde moment ik denk dat er een markt voor alles. De mensen die zijn gaan kopen ontwerper zijn niet dezelfde markt als die kopen van handmade.

   Het enige wat ik maak je zorgen over is of niet grote merken (ongeacht of of niet zij ontwerper) betalen hun crocheters een eerlijk loon. Eigenlijk, in dat opzicht, Ik zou veel liever betalen een fortuin voor een tas ontwerper haak dan een uit een goedkope reeks omdat er een betere kans is dat er niet sweatshop arbeid.

   Het is te slecht voor zeker dat het is moeilijk om te leven als een kunstenaar deze dagen, maar het dwingt ons om meer creatief om producten te maken (boeken, patronen, enz.) dat zijn uniek voor de markt. Er zijn dus twee kanten maar ik hoor ya zeker!

 6. Pingback: Meer Dolce & Gabbana haak handtassen — Haak wellust

 7. Pingback: Toen en nu: Een terugblik op vorig jaar in haak (8/12-8/25) — Haak wellust

Schrijf een reactie