Wanneer ik geprofileerd Catherine Carr, die haak met glas, Ik vermeld dat NeSpoon een artiest met sommige stijl overeenkomsten met haar is. Echter, NeSpoon heeft een unieke haak kunststijl dus ik dacht dat het was hoog tijd om te beschikken over haar in haar eigen recht. Wat ik hou over haar werk is hoe het houdt de fragiele noordertoren van kleedje haak met de harde landschap van stedelijke omgevingen.

Meer over deze stedelijke haak kunstenaar

NeSpoon is een straat kunstenaar in Warschau, Polen die hele hijs zootje van werkzaamheden met doilies alsook met keramiek heeft gedaan, dikwijls het combineren van de twee. That's what made me denken van haar met betrekking tot Catherine Carr, hoewel hun stijlen en mediums totaal verschillend zijn. Op NeSpoon van originele blog het zegt dat een vriend van haar ooit haar kunst noemde “de sieraden van de openbare ruimte” en ik kan absoluut zien wat die past. Haar creaties worden geplaatst in de openbare ruimtes waar ze versieren en verfraaien van de ruimte voor iedereen om te genieten. Ik hou van de manier waarop Treehugger het beschreven dat haar “artistieke focus ligt op de ingewikkelde patronen van kant, en haar oma stereotype te breken met behulp van het verfraaien van stenig stedelijke ruimten.

Meer over NeSpoon van kleedje kunst

Van wat ik kan zien, het lijkt erop dat NeSpoon twee belangrijke types van kleedje kunst heeft: kant en keramische kunst. De kunst kant impliceert doilies plaatsen in stedelijke gebieden voor verrassende effecten. De keramische kunst gebruikt doilies aan eigenlijk textuur de keramiek. Ik denk dat beide vormen van kunst zijn mooi in hun eigen recht. NeSpoon functies deze kunst in een verscheidenheid van verschillende exposities en vaak lijkt om samen te werken met anderen om haar creativiteit aan het publiek.

De video hieronder is in een andere taal, maar u kunt nog steeds zien sommige grote visuals voor de gevarieerde artwork in dit project, die heet de veertig veertig Project. Haak Me eigenlijk onlangs genoemde NeSpoon werkt in deze tentoonstelling, uit te leggen hoe “kunstenaars maniak en NeSpoon geïnstalleerd hun eigen tentoonstelling, combineren stencil kunst en lace doilies”.

Favoriete haak kunst voorbeelden

Sommige van mijn andere favoriete voorbeelden die NeSpoon heeft om te pronken met (maar u moet volg de links hierboven naar haar sites om te zien al haar werk!) opnemen:

Kleedje kunst op het strand in Goa

Westelijke Jordaanoever. Keramische kleedje kunst binnen Graffiti kleedje Stencil kunst.

Het kleedje-geïnspireerde werk in de natuur en stedelijke gebieden in deze Italiaanse expositie zijn mijn favoriet. Bekijk haar hele set van foto's voor dit Hier.

Ik denk dat elk gebouw verlaten en sluiter moeten haak kunst op het!

Andere vergelijkbare haak artiesten

Ik had gezegd deze kunstenaar in verband met Catherine Carr, Natuurlijk, maar NeSpoon van werk is waarschijnlijk echt meer vergelijkbaar met yarnbombers en andere kunstenaars straat haak. Bijvoorbeeld, Ze herinnert me gewoon een beetje van:

Olek van Banksy Tributes

Doug Guildford

Crystal Gregory

Gedachten op NeSpoon? Delen!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

 1. Ze en u (zoals altijd) Geef me iets om te denken over…Bedankt “K” voor haar met ons te delen.. Ik voel me dat ze voor mij wat de andere kant van mijn haak doet-Translator zelf zou houden te doen. Maken iemand glimlach, Geef iemand/iedereen onderbreken in hun dagelijks leven… blik, ECHT te kijken naar de plaats die we leven in….Wees moedig in openbare manieren zonder te doen van de schade? Maak de kleine en de grote worden een……Mmmmm…..

  • CrochetBlogger Antwoord

   @65mary65 Ja zeker! Ik wat een heleboel mensen doen met yarnbombing. Zelfs als ik niet altijd hou van hoe het eruit ziet visueel, Ik denk dat het is een koele eco-vriendelijke manier om ambachtelijke en schoonheid rond openbare ruimtes te verspreiden.

 2. Oh mijn goedheid!!! de link naar treehugger en nespoons kunst is awesome!!! Ik weet dat deze linkys zo veel tijd in beslag nemen, ze zijn zo de moeite waard. Ik voel me in contact met de wereld via u,”K”.Vrede en veel ketens van Alabama..( Geen TV nodig voor mij 2 dag bracht de hele middag met u en uw links. veel geleerd en zag plaatsen waar tv kon nooit neem me…Ja dat een beetje was “graven” Smart-chick…

  • CrochetBlogger Antwoord

   @65mary65 Ha ha … Ik houd mijn TV gelet op terwijl ik ben op zoek naar al deze koppeling lekkers. :) Blij dat je genoten de Treehugger link. Het is meestal niet over haak maar ik hou van wat ze doen daar met alles wat grote informatie. Ik hou echt van elkaar is Weburbanist als u het gevoel dat het doorbladeren sommige meer cool stuff.

 3. Pingback: Haak Blog Roundup: Februari 2012 — Haak wellust

 4. Pingback: Porselein haak kunstenaar Kristen Wicklund — Haak wellust

 5. Pingback: Leuke vrijdag zoeken: Neo-Doilies door Asimini Chremos — haak wellust

 6. Pingback: 2012 in haak: Haak kunst en kunstenaars — haak wellust

 7. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

Schrijf een reactie