Ik houd persoonlijk van Haak schoenen en schoenen met haak details hoewel ik niet de eigenaar van elke mezelf. De meeste van de degenen die ik hou van zijn gek duur (zoals deze uit Gaultier) maar degenen die mijn lezers schijnen te willen de beste zijn daadwerkelijk de echt betaalbaar TOMS haak schoenen.

De haak TOMS komen elk voorjaar / zomer en ze lijken altijd echt snel uitverkocht. Elk jaar lijken ze te bieden van een neutrale kleur, een felle kleur en ten minste één andere optie. Dit jaar de heldere kleur is lila maar wat ik echt leuk is de nieuwe kleur van de bonus: zilver. Ik denk dat deze TOMS zijn echt classy.

De zilveren TOMS haak schoenen zijn niet beschikbaar in de winkels. Ze zijn alleen beschikbaar online en enige terwijl ze duren. De secties worden weergegeven (als zijn de andere kleuren) voor $58 op de TOMS-website.

Wat denk je?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Oh, Lovely! Ik heb niet gemerkt ze hier in Australië. (Maar toen ik niet besteden veel tijd winkelen.)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @Joanne Q het is interessant, omdat ik eigenlijk nooit zie ze uit en over hier, maar ze super populaire online zijn zo iemand zeker hen ergens kopen is! Ik denk dat ze hebben een schattig stijl.

   • @CrochetBlogger het feit dat mensen op Toms noemen hen haak schoenen maakt ze haak schoenen. Het is machine lace, de beelden op hun website controleren.

 2. Pingback: Krochet Kids bestelwagens haak schoenen — Haak wellust

 3. Pingback: Haak: 2011, 2012, 2013 (2/11 – 2/17) — Haak wellust

 4. Pingback: 5 Haak Items verdisconteerd in TOMS verrassing verkoop |

Schrijf een reactie