upcycled haak

Vorige week tot mijn haak stijl foto's liet me dragen van een paar sexy fishnet armwarmers verfraaid met haak. Ik heb gemaakt deze meerdere malen, maar nooit echt gesproken over het proces hier, dus ik dacht dat ik zou je laten zien hoe het werkt. Hier is mijn fundamentele haak tutorial voor de oude fishnets upcycling met haaknld om nieuwe arm warmers:

Kies uw fishnets

Ik draag panty's, alle van de tijd, dus ik heb vaak degenen die zijn versleten of gescheurd of anderszins klaar om te worden weggegooid. In plaats van gooien ze uit, Ik upcycle hen.

crochet fishnet

De tenen afgesneden

upcycled fishnet crochet

Knip genoeg om te maken de gewenste lengte

crochet fishnet tutorial

Kies uw garen en een kleine haaknaald

In deze foto's gebruikte ik Flutter nieuwigheid garen en een E-haak:

novelty yarn

De haak gedeelte

novelty yarn crochet

Hier is wat ik deed op de top (schouder einde) deel:

 • Bevestig het garen en enkele haak met gelijke afstand van elkaar rond de “been”.
 • Samen met een slip stitch.
 • Dubbele haak rond. Samen met de ss.
 • Halve dubbele haak rond. Samen met de ss.
 • Herhaal op tweede handschoen.
novelty yarn crochet fishnet armwarmer

Hier is wat ik deed op de bodem (vinger kant) deel:

 • Bevestig het garen en enkele haak met gelijke afstand van elkaar rond de “been”.
 • Gekruiste dubbele haak rond, minderen 4 of 5 keer. SS om toe te treden.
 • HDC rond, minderen 3-4 keer. SS om toe te treden.
 • Herhaal op tweede handschoen.

Weven in eindigt en je hebt je handschoenen.

Notities en uitleg

Haak

Ik heb niet schrijven dit omhoog als een exacte patroon omdat er uiteraard geen exacte. Moet u de rondes van de bodem tot een formaat dat eerst verkleinen uw pols. Ik doe het bovenste gedeelte voordat de onderkant zodat kan ik het op een idee krijgen van hoeveel ik zal moeten om te verlagen op de bodem. U kunt ook slip steken op dit onderdeel als u alleen hoeft te krijgen een klein beetje strakker.

Haak armwarmers

U kunt wat u wilt steken. Ik doe meestal iets met hdc omdat het mijn favoriete fundamentele steek maar ik heb ook gedaan schelpen, SC en dc. Opmerking dat de manier waarop ik heb gedaan het maakt een beetje een slouchy design, in plaats van een strak passend handschoen. Ik vind het op die manier, omdat het is comfortabel voor mij, maar het is niet ieders kopje thee.

Gehaakte rand armwarmers

En natuurlijk, u kunt een verscheidenheid van verschillende garens. Ik niet het gevoel dat dit goed met volumineus garen persoonlijk werkt. Ik wil spelen rond met draad, lichtgewicht garen en nieuwheid garen. Veel plezier ermee!

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

  • CrochetBlogger

   @AstashAddict Thanks! Hope you’re hanging in there on your end.

 1. laurindar3

  I made an old pair of lacey tights into armwarmersfor an 80’s party a couple years ago. But didn’t think of adding crochet to the edges. Geweldig idee! And another good use for novelty yarns. ;)

  • CrochetBlogger

   @laurindar3 How fun! I want to play around with adding a thumbhole to truly make them into fingerless gloves. Gelukkig heb ik ton van oude panty's en fishnets om mee te spelen en veel van die nieuwigheid garen die ik niet echt voor iets anders gebruikt ben!

 2. Pingback: Mijn haak: Fishnets Upcycled aan kettingen — haak wellust

 3. Pingback: 2012 in haak: Mijn haak leven en binnenlandse — haak wellust