BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Volgende omhoog in mijn serie over ontwerper haak is de mode verschuldigd Dolce & Gabbana. Alvorens ik zelfs begonnen weet ik dat ik ga te vinden hier haak aangezien hun gehaakte zakken momenteel populair bij beroemdheden zijn. Laten we eens kijken wat ze hebben voor ons

Over mode-ontwerpers Dolce & Gabbana

Domenico Dolce en Stefano Gabbana debuteerde hun eerste collectie samen in 1986. Sinds dit merk is gekend voor dramatische, sexy kleding geïnspireerd door Italië. Korset jurken en luipaard print jassen zijn tussen de items die ze aandacht voor heb gekregen. Wat ze doen recht is de presentatie van kleding dat een vrouw kan dragen en krachtig sexy, maar niet helemaal smutty voelen. Haak lijkt tot hun steegje aangezien de lacy peek-a-boo aard zich goed voor sex-appeal leent. Laten we eens kijken wat ze hebben voor ons …

Dolce & Gabbana haak

2011 Val fashionweek Featured een haak Potlood rok pak van D&G

Actrice Monica Bellucci in een D&G haak rok, een rok die niet sex-appeal ademen misschien als het waren niet zo fabelachtig gedragen!

Ja dat is een gehaakte bloem op een paar van bijna $600 D&G pompen.

2010 Dolce & Gabbana haak shirt met de schattige GLB mouwen

Dolce and Gabbana haak handtassen geweest de laatste tijd een hit. Hier is Kylie Minogue dragen van een dat de kosten meer dan $1300.

Denk dat die laatste zak was prijzig? Deze ontwerper Gehaakte tas door D&G is geprijsd op bijna $2900.

Ik hou van deze zwarte D&G laarzen met gehaakte detaillering.

2011 D&G haak jurk

Dolce and Gabbana krijgen risque met haak

Madonna in een D&G haak jurk

Dolce & Gabbana ontwerpen I 'd Love to See opnieuw uitgevonden in haak

Kon dit worden overgedaan in tapijt haak?

Het is moeilijk om te doen een korset in haak maar het zou inspiratie voor een schattig terug naar boven.

Eenvoudige T-shirt met zoveel stijl.

Opmerking: Soms krijg ik het verkeerd, een item haak bellen wanneer het is niet (Lees hier meer) en ik altijd aan te moedigen mijn lezers mij te laten weten wanneer ze denken dat een item dat ik heb gezegd is haak kan niet worden. Op die manier de blog kan hebben de juiste informatie. Ongeacht, weet dat ik altijd van plan zijn de ontwerpen om te dienen als inspiratie voor de crocheters of of niet zij bent echt haak!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

22 Opmerkingen

 1. had om te zetten mijn 2 cent… De meeste van dit spul is prachtig en, Ja als iemand gaf het aan me zou ik dragen het… Hou van de schoenen en “G” sguare handzak!!!! I 'm sorry dat geen manier zou ik dat soort geld betalen...Echt? 2 duizend plus $'s ???? Lijkt een beetje overdreven om mij.. Oh goed ik ben niet een materiële meisje…. dat soort geld zou kopen een heleboel mooie garen…..:)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @65mary65 ja ik eigenlijk niet dragen van absolute topmerken mezelf en zou niet betalen dat veel voor een enkel item van kleding, maar ik net als kijken naar het hoe dan ook :)

 2. Heb ik niet bedoel te komen over heeft “harde” Nadat ik mijn spullen te lezen schreef ik gisteren.. Ik hou van kijken naar het zeer veel dus…Zonder dat u brengen het allemaal naar samen zou niet ik weten wat was daar. Ik ga om mijn Java en inhalen op vandaag. Bedankt voor de replys.:)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @65mary65 Maak je geen zorgen, Ik nemen niet als harde. Ik denk dat de meeste crafty mensen zou niet dat soort geld betalen voor ontwerper haak!! :)

 3. Pingback: Wat zou u kosten voor deze D&G Gehaakte tas? — Haak wellust

 4. Pingback: Kreeg mijn haak Groove terug!! « Dit jaar dozijn

 5. CheryllBaberSalzberg Antwoord

  willen dat we konden zien het in persoon zodat we konden zien de grote manieren ze klaar bent met het. Het ziet er geweldig. Mensen zoals wij krijgen niet zelfs te zien iets als dit. Misschien moeten we noemen Lion merk en vraag hen om een patroon maken voor ons. Haha

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CheryllBaberSalzberg uw opmerking deed me denken aan het Counterfeit haak Project: http://www.counterfeitcrochet.org/ about.html

 6. CheryllBaberSalzberg Antwoord

  Hoe zit we nodigen de ontwerper om te komen naar de VS en brengen de mooie hardware en grepen en ons leren het patroon. Ik hou gewoon van het. In ruil kunnen we iets leuk voor hem. Ik weet niet zeker wat. Nu zou dat een droom klasse niet? Of hoe ongeveer nodigen hem op een grote gebeurtenis haak en praten over zijn werk. Hij kon ook een klasse leren over zijn technieken voor afwerking . Een grote droom.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CheryllBaberSalzberg die ik zou graag enig inzicht krijgen van deze grote ontwerpers in hun keuzes haak in hun lijnen gebruiken. Het is niet gebruikelijk – meestal slechts één of twee stuks per seizoen als dat – zodat er got's to be sommige dacht dat achter het.

 7. CheryllBaberSalzberg Antwoord

  Ik denk dat de ontwerpers waarderen fijne vervaardigde objecten. Ik denk dat we als crocheters nodig hebt om te kijken naar wat ze doen omdat ze zijn echt het nemen van onze kunst naar een ander niveau. De grepen en de constructie op die portemonnees is fabelachtig. Ik denk dat we moeten leren uit het. Oh te houden een van die portemonnees in onze handen en zie hoe het is gebouwd en de boete werken gedaan. Misschien kan een van ons die woont in een grote stad-Ga naar een winkel en zie een en misschien stiekem een paar foto's voor ons om te zien. Misschien moet iemand voor het plannen van een reis naar Italië en komen met een aantal van deze fantastische crocheters die ons zouden kunnen leren.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CheryllBaberSalzberg grote ideeën. Ik kon sommige van deze dingen in de winkels hier eigenlijk waarschijnlijk zien. Ik ga bijna nooit naar de naam merk winkels (Ik ben een soort thrifter van gal) maar het zou de moeite waard een tour om te zien wat ik kan vinden en foto's voor de blog.

 8. CheryllBaberSalzberg Antwoord

  Ik heb wat omhoog met een idee te hebben van een fijn bewerkte tas die zou dicht bij de ontwerper voltooien met behulp van de basis portemonnee aan een van deze Miche tassen. Heb je hen waar u het bovenste deel en het maakt gebruik van magneten hechten aan de zak binnenflessen. Het heeft een mooie handvat. Ik ben in Israël nu tot mei 18 Ik heb een zak als dat thuis. Ik ga om te controleren en zien of het zou werken. Ik vond dat grote oma portemonnee online in een paar plaatsen. Het was vreemd echt kleurrijke degene was veel meer dan de doffer een. Het leek wel dezelfde zak voor mij. Ik vond het op een paar websites zoals mij watertje trying voor meer details. Ik denk niet dat ik zelfs kon vinden één van die in Boise Idaho. Onze portemonnee begrotingen krijgen niet dat fancy er. Mij min uw blog.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CheryllBaberSalzberg ik denk dat klinkt als een geweldig idee om te proberen. Zou graag foto's van hoe het komt uit wanneer u om dat project te krijgt zien. En bedankt voor de rekwisieten blog. Gewaardeerd!

 9. CheryllBaberSalzberg Antwoord

  Ik hou ook van spaarzaamheid winkels naar. Ik kijk ook voor portemonnees met een goede structuur en handgrepen. Ik doe tapijt ook aansluiten en ik vond deze een portemonnee en was in staat om een deel te nemen en mijn vasthaken toevoegen kanten om te voldoen aan en zet het terug samen met de oorspronkelijke portemonnee binnen die gaf mooie piketten en ritsen invoegen . Ik denk dat de beurs kan hebben gekost $2.00. Nu dat is wat ik over spreek. Ha Ha misschien kon geven wij een uitdaging voor de haak te doen iets als dit geïnspireerd door de prachtige ontwerper portemonnees. Vervolgens iedereen kan delen wat zij deden en we kunnen allemaal leren van het.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CheryllBaberSalzberg A CAL gebaseerd op iets dergelijks zou zeker inspirerend om te zien!

 10. CheryllBaberSalzberg Antwoord

  Ik deed een beetje meer onderzoek op etsy op haak portemonnees. Ik vond een door de persoon wiens winkel instincten heet. Ze komt uit Amsterdam. Ik hield van de manier waarop ze zetten een binnenvoering en ritssluiting in haar portemonnee. Ik heb sommige garen vandaag en ben ik begonnen met een. Het is gewoon een veriagated garen beschikbaar hier lokaal in Israël goedkoop stuf) Haha. Ik hou van de kleuren dus besloot ik geef het een gaan. Dus ik zal niet het veranderen van kleuren, maar ik zal het doen van de zijkanten en onderkant in een vaste. Het zal niet zo groot als onze designer tas maar het zal een leuke project.

 11. Pingback: Top tien haak Heroes (Haak Blog Week, Dag 3) — Haak wellust

 12. Pingback: Dolce and Gabbana voor kinderen — haak wellust

 13. Pingback: Toen en nu: Een terugblik op vorig jaar in haak (8/12-8/25) — Haak wellust

 14. Pingback: Nieuwe High Fashion haak van Dolce en Gabbana — haak wellust

 15. Pingback: Meer Dolce & Gabbana haak handtassen |

Schrijf een reactie