Ik ben opgewonden om te kunnen bieden u een aantal gratis haak patronen hier via een giveaway. Melissa van Missy B. Ontwerpen is hier vertel ons een beetje over haar leven haak en te bieden twee echt schattig patronen (met inbegrip van een van uw eigen keuze). Lees het interview en dan check out hoe hieronder.

Over MissyBDesigns

Missy B ontwerpen is de Etsy winkel waar Melissa haar super schattig haak patronen verkoopt. Ze is een patroon designer voor ongeveer acht jaar. Ongeveer een derde van de patronen in de winkel zijn voor de meest schattige kinderen’ kleding. Ik hou vooral van haar meisjes’ jurken. Ze heeft ook een mooie selectie van haak dierlijke patronen, Gehaakte hoed patronen voor zowel jongens als meisjes en enkele andere kleine goodies. De sfeer van de winkel is leuk, energetische en speels, maar niet in een soort ooey-slissend manier. Ik vind het leuk. Laten we leren meer van Melissa zichzelf …

Interview met Melissa

CROCHETBLOGGER: Wanneer ben je begonnen Haakvideo? Hoe heb je leren?

MELISSA: Ik begon toen ik in Junior High was Haakvideo, behalve dat ik echt slecht op het was. Ik gewoon mezelf geleerd uit een boek mijn moeder had, dus het was vrij experimentele. En eng..

CROCHETBLOGGER: Ik wou dat ik begon mezelf onderwijzen dat jonge! Zo begint dus jonge hoe je in het creëren van uw eigen haak patronen?

MELISSA: Ik haak niet veel na de middelbare school, maar zodra ik getrouwd was en met kinderen echt kreeg ik terug in het. Maar ik heb nooit echt leuk om instructies te volgen, dus ik vrij veel gebruikte mijn kinderen als menselijke proefkonijnen jarenlang terwijl ik de meest interessante combinaties van garen denkbare gemaakt. Gelukkig, elke oneven creatie bracht me dichter bij de werkelijke bruikbare patronen die eigenlijk fit en mooi.

CROCHETBLOGGER: U bent geweest op Etsy sinds 2008. Heb je wijzigingen in het in de afgelopen vier jaar?

MELISSA: JA. Ik begon mijn Etsy winkel met alleen bogen (zoals 5 miljoen andere vrouwen). Maar ik jammerlijk gefaald bij het (zoals 4,999,999 andere vrouwen). Dus mijn winkel leeg zitten voor een paar jaar, tot ongeveer een jaar geleden begon ik notering mijn patronen. Ik denk dat dat de producten een beetje beter als ernstiger kunstenaars/auteurs/ontwerpers hun winkels bouwen en succesvol hebben gekregen in de tijd die is verstreken sinds ik eerst Etsy toegetreden. Het is echt leuk om te zien alle hoge kwaliteit en creatieve dingen die daar nu.

CROCHETBLOGGER: Ik ben het absoluut eens. Ik kon gemakkelijk verdwalen op Etsy dagenlang! Wat was het moeilijkste deel van het starten van uw Etsy winkel? Wat is de grootste vreugde geweest?

MELISSA: Mijn favoriete deel van het hebben van de winkel is wanneer mensen e-mail me foto's van hun eindproduct creaties met behulp van mijn patronen. Ik hou zien andere mensen gebruik maken van mijn patronen-het is gewoon een geweldig gevoel. Het nadeel van het hebben van een winkel is dat het is echt moeilijk om genoeg verkeer omdat Etsy net zo enorm is.

CROCHETBLOGGER: Ik ben zeker dat het is geweldig om te zien wat mensen gemaakt met uw patronen. Ik weet dat sommige ontwerpers haak delen die op hun sites (met toestemming van de crafter) en het is altijd cool om te zien. Verkoopt u uw patronen ergens anders?

MELISSA: Ik verkoop een paar patronen op Ravelry, en mij zijn sommige troep opwaarts te verkopen op Craftsy zodra zij hebben hun modelmakerij uitgevoerd. Maar al mijn patronen zijn in mijn Etsy winkel.

CROCHETBLOGGER: Wilt u graag iets over hoe uw kinderen uw creativiteit hebben geïnspireerd?

MELISSA: Laten we gewoon zeggen dat als ik heb geen kinderen, Ik zou niet zelfs haak. (Dat zou triest, omdat ik gevonden heb dat ik echt love it.) Zij inspireren vrij veel alles ik maken. Maar ze zijn zo gewend aan de ontvangers van mijn Testpatronen wordt nu dat wanneer ik iets nieuws gedaan krijgen ze vrij veel reageren met een "grote whoopee, En dus?"type reactie. Dus nu hou ik een stash van de beste dingen om te gebruiken voor hun vrienden verjaardagen.

CROCHETBLOGGER: U noemde dat haak patroon ontwerp een stress reliever is... kan je vertellen een beetje over deze voordelen van het vaartuig?

MELISSA: Allermeest naar de tijd willen mijn hersenen niet uitschakelen. Dus zal ik proberen om te ontspannen, maar het werkt gewoon niet wanneer mijn hersenen nog steeds zorgen te maken over alles is. Maar wanneer ik haak, het dwingt mijn hersenen om na te denken over andere dingen. Betere spullen. En het houdt ook mijn vingers drukke. En ik vind dat dat uitzonderlijk ontspannen. Plus, het geeft mij altijd een excuus te sluiten op Netflix (en je kan nooit verkeerd gaan met dat).

CROCHETBLOGGER: Ik ben schuldig aan over-Netflixing terwijl ik haak zeker! Wat denk je dat is de zwaarste patroon te volgen?

MELISSA: De marionet van de draak (Ga naar boven) is mijn zwaarste patroon. Er is gewoon zoveel gaande dat het is alsof het steken en richtingen over de hele plaats overschakelen. Echter, het is ook echt schattig.

CROCHETBLOGGER: Als u kon ervoor weet mensen een ding over haak, Wat zou het zijn?

MELISSA: Ik denk dat ik zou willen dat mensen weten dat Haakvideo leuk is, en vrij gemakkelijk, en zeer veelzijdig. Ik denk dat dat soort breien steelt alle het garen crafting thunder, maar Haakvideo is eigenlijk doen alle de coole kids.

CROCHETBLOGGER: Is er iets anders dat u wilt ons om te weten?

MELISSA: Ik maak geen gewoon haak patronen, en als iemand geïnteresseerd is in de andere stront ik ze kunnen check it out op melissabastow.com.

Wat We weggeven

Oke, nu dat je een beetje meer over Melissa weet, laten we praten over haar haak patronen die we weggeven. We weggeven twee patronen aan een winnaar.

Het eerste patroon is degene die ik koos omdat ik dacht het zag er echt schattig en wilde bieden het. Het heet de Daphne en het kan kort worden gewerkt als een top of meer als een meisje jurkje. Het is enkele haak met sommige ruffle detail en een bloem en ik denk dat het oh-zo-cute.

Voor de tweede patroon, krijg je eigenlijk een patroon om uit te kiezen haar Etsy winkel. Hier zijn vier voorbeelden van uw opties:

Haak Dinosaur, Millie Ann Shirt en bloeiers, Lilleth de poedel sjaal, Gemakkelijk geribbelde gehaakte muts

Voer de Giveaway


a Rafflecopter giveaway

Good luck!

Author

San Francisco based and crochet-obsessed writer, dreamer and creative spirit!

24 Comments

 1. KeelyBrubaker Reply

  I think I’d have to go with the hippo pillow pattern! It’s SO cute!

 2. icrochetinoh Reply

  I love both of the hippo patterns alot and some of the hats are wonderful,too.

 3. icrochetinoh Reply

  It won;t let me past the comment part, which you can see I did below. Help!

  • CrochetBlogger Reply

   @icrochetinoh Hm. Not sure what the problem was. Did you login (top right of the Rafflecopter screen?) Did you click that you had completed that one? I’ve gone ahead and disabled the “mandatory” option on that first entry type so that all options should appear to everyone until we can get this sorted out. So you should be able to do the others now. Let me know if you have problems.

   • icrochetinoh Reply

    @CrochetBloggerI did log andf then I clicked that I completed the first one and it would not move on. it just stayed there, so I clicked it again and same thing. It was weird. I got the email that you disbled the other items

    • CrochetBlogger Reply

     @icrochetinoh Weird. I haven’t identified the problem. Most people seem to be able to do it just fine but @LauraLook also had problems. If you complete the other steps and it doesn’t register in Rafflecopter then feel free to add a comment here telling me the number of entries to add for you and I’ll include them when I choose the winner.

 4. I like several of her patterns! Hard to choose just one but I like the Tess shirt or dress pattern.

 5. undergroundcrafter Reply

  I’m glad to know I’m not in the minority with my crocheting while watching Netflix habit…

 6. I would love to tackle the Rover the Dragon pattern- he’s so cute!

 7. Ok, I also cannot get any of the extras in the rafflecopter to work for me. I am logged in through fb and when I click the ‘enter’ button on any of them it thinks for a second and then does nothing.

  • CrochetBlogger Reply

   @LauraLook I’m not seeing any problems on my end but @icrochetinoh also mentioned having an issue. Can you guys let me know what browser you’re using? (such as Internet Explorer)? In the meantime, you can do the tasks and then add an extra comment here telling me what you did (one comment with all the info is fine) and I’ll add it to the mix before I pick the winner.

   • @CrochetBlogger @LauraLook @icrochetinoh Thank you very much. I have tried in both FireFox and Internet Explorer. I have had both troubles and successes with rafflecopter on other sites as well, so I’m not sure what the problem could be. Here are my extra entries. Thanks!

    Visit MissyBDesigns and Comment +1

    Follow @CrochetBlogger on Twitter +1 (@lauramlook)

    Follow @probablyinsane on Twitter +1 (@lauramlook)

    Follow Pin Boards +2 (http://pinterest.com/lauramlook/)

    Etsy Hearts +1 (llook)

    Follow Crochet Concupiscence on G+ +1

    • CrochetBlogger Reply

     @LauraLook Okay, thanks. I’ll look into it and see if I can figure out anything about it (I’m on Safari and Chrome, go figure) but I’ll definitely include these when choosing the winner.

 8. Pingback: Crochet Link Love – Best Posts of the Week — Crochet Concupiscence

 9. I love the horse/unicorn pattern!

  walknknit at gmail dot com

 10. Pingback: Crochet Pattern Giveaway Winner — Crochet Concupiscence

 11. Pingback: crafty linky love | Anastacia Knits

 12. Pingback: 100 Unique Crochet Scarves — Crochet Concupiscence

 13. Pingback: Crochet Link Love – Top Posts of The Web This Week — Crochet Concupiscence

 14. Pingback: Anastacia Knits - crafty linky love

 15. Pingback: Crochet: 2011, 2012, 2013 (2/4 – 2/10) — Crochet Concupiscence

 16. Pingback: Yarn Discounts, Crochet Pattern Giveaways and More — Crochet Concupiscence

Write A Comment