BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik heb aandachtig naar te kijken al het nieuws van de verschillende mode weken met een oog voor haak. Veel van die zal verschijnen in mijn februari beroemdheid en Designer haak Roundup aan het einde van de maand. Echter, Ik dacht dat ik zou brengen specifieke aandacht voor een stuk Toon-stoppen van LYN door Jocelyn Picard, dat doet me denken aan zo veel van een Yves Saint-Laurent brei jurk die ik persoonlijk kan niet tegen.

Hier is het LYN item dat Picard aan het einde van Montreal Fashion Week showde:

Eva Friede van De Gazette Beschrijving van de show: “De stukken waren beklijvende slaapzak coccoons, gegarneerd met kappen en snoods.”

En hier is het stuk zo herinnert het me van YSL:

Mijn zus en ik ging naar de YSL mode tentoonstelling toen het werd hier een tijdje terug, dus ik heb gezien dat brei trouwjurk in persoon. Het maakt zeker een indruk. Ik heb niet vergeten over het. Maar, in tegenstelling tot veel van de andere prachtige kleren had YSL in de tentoonstelling, Ik was helemaal niet een fan van deze.

Andere Picard haak stukken

Ik zal zeggen dat ik graag de moderne Picard stuk beter dan het oude YSL stuk hoewel ik houd niet van een van hen. En ik wil erop wijzen dat ik een algemene fan van Picard ben.

Ik houd van dat hij legt mannen in innovatieve haak:

Foto krediet: Anouk Lessard

Maar ik ook graag veel van wat hij heeft gedaan voor vrouwen (gewerkt in samenwerking met andere ontwerpers):

Deel uw gedachten over deze stukken in de commentaren hieronder!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Dit roept de vraag; WAAROM? en wat in de wereld waren ze denken??? ziet eruit als een verspilling van sommige grote Fiber.. Ik ben zeer liberale en open minded maar,GELIEVE…. Ik ga akkoord 100% met u….. (goedheid genadig)

  2. Pingback: Haak Blog Roundup: Februari 2012 — Haak wellust

Schrijf een reactie