BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik noemde in mijn meest recente “een jaar geleden op de blog” Roundup dat vorig jaar ik mijn eerste lijst van compileerde 25 garens en haak apps. Sindsdien een paar haak blogs apps hebben gekregen, Rood hart een nieuwe versie van de app en Haak wellust een Android app gelanceerd. Ik zag in het nieuwe nummer van Binnen haak (welke haak wellust had een kamee in!) dat er een vrij nieuw haak app uit Interweave wordt genoemd Handige haak.

Haak ongeveer handig

Haak Handy is de app versie van schrijver Ann Budd “Crocheter de handige gids aan garen eisen (Doorkruisen)”. Het doel van dit app is om te helpen je uitzoeken precies hoeveel garen u voor elk project moet, zodat u niet de winkel met te weinig verlaten maar Verspil uw geld niet op te veel. Dit app is beschikbaar bij de iTunes store tegen een prijs van 99 cent.

Uit de iTunes beschrijving

“Dit visuele hulpmiddel verkent de yardage eisen voor acht van de meest populaire items haakwerk: fundamentele caps, sjaals, tassen, Afghanen, Poncho 's, baby truien, rokken, en topjes. Haak Handy toont alle maten, variërend van baby of peuter tot grote volwassene, met behulp van vijf standaard garen gewichten — van Vingeren te omvangrijk.”

Ongeveer doorkruisen Apps

Ik heb nooit gebruikt één van Interweave van apps, dus ik kan niet vouch voor het maar ze zeggen dat ze bieden 24 uur klantenservice te beantwoorden alle vragen die u hebt als u een probleem met hun apps met inbegrip van de haak handige app.

Gebruik je haak en het garen apps? Ik eigenlijk meestal niet gebruiken. Echter, Ik wil beginnen herziening van hen hier op de blog, dus in de komende maanden zal ik downloaden en met behulp van enkele van hen op mijn iPod.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Ik ben mijn tablet nu uitstappen en post naar de Andoid markt. Kan niet wachten om uw app downloaden!

Schrijf een reactie