Oef … January was a busy month here on this crochet blog. Thanks to all my regular readers and commenters who make it such a joy for me to post every day. If you missed any of the posts during the month, you can find them in the recap below:

Most Popular January Crochet Posts

I personally really enjoyed my week long cross-blog haak gesprekmet Sara van moeder met een haak. Echter, this month’s most popular post was my crochet artist profile of playground sculpture crochet artist Toshiko Horiuchi-Macadam.

New Features

In januari debuteerde ik mijn project: 365 Manieren om te dragen haak. I am loving the challenge of wearing crochet each day and photographing it for the blog. My favorite was my Chunky Grey Crochet Cowl. Did you have a favorite January photo?

January also saw the launch of Een jaar geleden In haak. Ik kijk terug op wat er gebeurd is op deze haak blog tijdens deze week in 2011, die updates waar ik kan bieden:. Ik hou van Terugkijkend!

Ik ben ook begonnen featuring dagelijkse haak baan / Verwijzigingen voor vrijwilligers haak en wekelijkse verlangt dat haak inzendingen. I hope that these two new features will develop and improve as time goes on. Learn how you can help.

This year I’m doing a 12 in ' 12 liefdadigheid haak Project. Ik heb gemaakt mijn eerste donatie.

En ten slotte, I’ve launched Vrijdag Open discussies where I pose a semi-controversial crochet topic and you can discuss it in the comments. I want to note that I had some serious problems with my commenting system in January. I appreciate all of the readers who gave me feedback to try to help me get it fixed. This blog has now switched to a new comment system and I hope the ease of it will stimulate more conversation in these open discussions. In January the discussion topics were nemen haak snelkoppelingen, haak in de keten winkels en ter ere van het vaartuig.

Haak kunst en kunstenaars

Haak boeken

Garen Stuff

Mensen die haak

Inspirerende verhalen van mensen die haak:

Haak mode

Algemeen haak nieuws

Verslaafd samen

This project returned deze maand. Ik onderzocht de blogroll Connecties van:

Mijn haak

Ik maakte een verse YOP To Do List. En ik liet sommige items:

Ik ook gedeeld mijn zus Gehaakte sjaal.

Haak op Etsy

On Mondays I do themed posts using Etsy’s Treasury tool. Januari van thema's waren:

Of the individual Etsy crochet features on the other days of the week, I especially loved:

Daily Crochet Quotes

There were crochet quotes daily on the blog M-F all month long but some of my December favorites were:

Happy February everyone!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie