De mandala heeft een geestelijke betekenis voor een heleboel mensen, maar het hoeft niet te worden specifiek een geestelijke ding. Het kan zijn een vloeiende en visueel aangename en meditatively ontspannen geometrisch ontwerp. Haak mandala's beroep op mij vanwege hun natuurlijke esthetische aantrekkingskracht die is verbeterd met de mooie kleur en textuur van de haak werk. Niet zeker over het? Neem een kijkje op deze tien verbazende mandala haak verwezenlijkingen en dan laat het me weten wat u denkt:

1. Xenobia Bailey's Mandala haak

Foto via AMBACHTELIJKE

Meer weten over Xenobia Bailey's haak kunst

2. Tapijt Mandala haak door Stacey Glasgow

Tapestry haak deskundige Carol Ventura heeft een leuk artikel over Stacey Glasgow.

3. Babukatorium van Kleurrijke Mandala-geïnspireerde Gehaakt vest

4. Oma haak Mandala

Haak met Raymond heeft een gratis haak mandala patroon Voor jou.

5. Overlay haak Mandala

Overlay haak is iets dat ik wil leren. U kunt zien hoe deze werd overgemaakt op Daniela van Needleart.

6. Mandala gehaakte deken

Dit is een Haak patroon beschikbaar op Etsy, verkocht door bysol.

7. Haak Mandala oorbellen

OliviaRoyale verkoopt een scala aan chique kleurrijke oorbellen met inbegrip van deze mandala hoepels.

8. Ramchix Mandala

Ik aanbid de kleur keuzes op dit ene door Ramchix.

9. Mandala de la Tierra

Dit komt uit een Spaanse site: La Boutique de Alta Moda nl haak. Het ziet eruit als een vorm van filet haak, denk je niet?

10. Geregenereerde trui Mandalas

Ik ben niet honderd procent zeker dat deze waren haakwerk maar ik ken van Flickr dat ze werden gemaakt met garen teruggevorderd van oude truien. Awesome. Ze werden geplaatst door Todd Tyrtle op Flickr en de foto gaat krediet naar zijn vriend Barb.

Wat zijn uw gedachten over mandala haak?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

18 Opmerkingen

 1. YAY!!!! Ik aanbid mandala's in alle er verbazingwekkend-ness! Mijn eerste blog te volgen was haak met Raymond. Haak mandala's zocht en zijn nooit geweest hetzelfde sinds!!!! Maakte een paar die ik kan zien te allen tijde. Alleen kleine. Ik heb een persoonlijke “ding” dat betekende iets voor mij in het midden. Helpt me focus en center soms… Dank u voor dit het blussen van hier.. Ook een geweldige manier om het gebruik van Bits van schroot garen of “just-this-Yarn-has-good-memorys-4-me-Yarn” (Wij allen hebben sommige,toegeven..) :)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @65mary65 haak met Raymond is een geweldige blog. Ik hou van alle mooie garen die ze daar deelt!

 2. Ja gelieve meer info op overlay-haak. het jewlerey boek dat is uit mijn aandacht gevangen. ( Ik draad spelen. haar nooit werken) dus graag een gevoel krijgen voor het voordat ik tot diepe duik….grote foto 's!!!! Mijn haak ontbreekt,vanwege bedrijf alles wat ik kan doen is een virtuele fix te krijgen door middel van u en anderen. Loveing mijn haak blogs….

 3. Ik ben van plan om te zien Zenobias vertonen, terwijl het hier @CrochetBlogger. Fantastische dingen. Een andere grote haak kunstenaar is Mandy Greer

  • CrochetBlogger Antwoord

   @Soxymamma Ja! Mandy Greer onlangs kwam met een 10 jaar retrospectieve kunstboek http://t.co/xdX9gBBa

 4. CoalescentCrochet Antwoord

  Ik houd absoluut van deze mandala 's! Kan niet wachten om te proberen dit zelf. Het idee van het gebruik van garen teruggevorderd van oude truien is perfect.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CoalescentCrochet ik ben nog steeds leren hoe om terug te vorderen van garens van gebreide truien. Ik kan gemakkelijk doen van haak maar het is zo moeilijk om te scheuren breit goed. Gelukkig zijn er enkele goede tutorials online.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CoalescentCrochet ik ben nog steeds leren hoe om terug te vorderen van garens van gebreide truien. Ik kan gemakkelijk doen van haak maar het is zo moeilijk om te scheuren breit goed. Gelukkig zijn er enkele goede tutorials online.

 5. Pingback: Haak Link liefde: Beste posten van de Week — haak wellust

 6. Pingback: 7 Beste haak Mandala patronen — Haak wellust

 7. CristinaVasconcellos Antwoord

  Hallo! Een andere haak mandala's kunnen hier worden gezien: http://www.flickr.com/photos/cristinavasconcellos/8250126868/in/photostream.
  Bedankt! Congrats van @ColoridoEcletico

 8. Het garen teruggewonnen trui mandelas zijn het werk van Kiteweather, hier afgebeeld, die leefde in een vrouw Gemeenschap buiten Ava MO. Wij bezitten de rode en blauwe één met de sterren center op het zeer rug van deze foto. Zij maakte ook dubbele grootte dekens/tapijten. Geen twee zijn ooit gelijk.

 9. Pingback: Inspiratie: Haak Mandalas |

 10. Pingback: Garens bombing | Pearltrees

Schrijf een reactie