Gewoon een snelle update over het enige wat ik heb gewerkt op tot nu toe in deze drukke start aan 2012. Ik heb de meeste van de rode vierkantjes voor voltooid mijn 40 Variaties op een oma project en hebben besloten dat ik zal worden montage van hen op een grote zwart-wit Gehaakte oma-vierkanten. Ik hou gewoon van het contrast van rood tegen zwart-wit.

Te dien einde, Ik heb gewerkt aan de grote Gehaakte oma-vierkanten met behulp van goedkope zwarte en witte acryl (Sommige Lion merk FUN garen, sommige rood hart klassieke en sommige random in-de-stash stuff). Het moet om te krijgen een stuk groter om te werken voor het volledige project, maar hier is wat ik heb tot nu toe:

Klik op de afbeelding aan de bovenkant van de post als u wilt zien wat anderen tot zijn koppelen op deze eerste WIPW van het nieuwe jaar.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie