Het is tijd voor de definitieve stemming voor de toekomst van de stad Award en er is meer dan één haak kunstenaar in de competitie. Neem een minuut om te gaan stemmen voor uw favoriete en vieren een toekomst waarin haak kunst!

Toekomst van de stad Award

De toekomst van de stad Award begon toen tweeëndertig verschillende kunstenaars werden gevraagd om het imago wat een futuristische stad eruit als. De kunstenaars waren in vier verschillende categorieën: fotografie, ontwerp, textiel- en voedsel. Het wordt nu is teruggebracht tot de twee topartiesten in elke categorie, dus er acht finalisten zijn, en stemmen blijft om te zien wie wordt de winnaar.

Haak kunstenaar Carol Hummel

Carol Hummel is een haak kunstenaar die is het best bekend voor haar recente werk Haak een gezellige boom voor een publiek buiten vertonen. In haar antwoord over wat een futuristische stad zou uitzien als ze zegt “het is tijd om terug te nemen van onze steden, om te gooien terug de mantel van grijs en bloot de kleurrijke, de creatieve, de doordachte, de pret” en dat is precies wat ze doet door haar kleurrijke garen werk toe te voegen aan het stedelijk landschap.

Guerrilla de Ganchillo

Ik wist al over Carol Hummel en haar geweldige haak werk maar ik wist niet dat over deze haak guerilla die ook werkt om kleurrijke yarny creaties aan de straten. Guerrilla de Ganchillo is een groep van yarnbombers is gevestigd in Spanje en stel ze een toekomst van “Chillout steden waar burgers kunnen dansen en blote voeten lopen, zitten op de vloer te hebben picnic met vrienden tijdens het wachten voor de bus.”

Stemming gaan!

Stemmen eindigt 31 januari op 6 pm CET. Tot dan kunt u online stemmen (geen registratie of ingelogd vereist) Hier.

Wat krediet: Ik oorspronkelijk geleerd over deze award van Debi Y. die postte over het op haar blog na ontving ze een opmerking van Carol Hummel.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Januari 2012 — Haak wellust

Schrijf een reactie