Adrian Kershaw (@shawkerfarm) is een fine art-kunstenaar die heeft onlangs verworven wat aandacht voor het werk dat ze met gerecycleerd VHS tapes doet. Deze versie van plarn is iets dat ik heb gezien vóór maar ik denk dat de artistieke manier waarop Kershaw met het werkt unieke en interessante.

Meer over haak kunstenaar Adrian Kershaw

Adrian Kershaw is dat een interessante artiest Toon combineert verschillende media als u wilt soft sculptuur kunst maken. Ze onlangs afgestudeerd aan een productie assistent programma en ook werk ontwerpen, fotografie en digitale kunst. Wat interesseert mij, Natuurlijk, haar werk in de haak kunst is. Ze onlangs meer dan vijftig soft sculptuur stukken van VHS tape haakwerk en deelt haar ervaring met groene kunst maken op haar YouTube-kanaal. Haar werk is tentoongesteld in galerijen in Idaho, Nevada en Oregon.

Over Kershaw de haak kunst

Adrian verklaart dat ze de tape uit oude VHS-tapes neemt en vervolgens het back-up moet worden gebruikt in Haakvideo spoolt. Ze maakt schepen, torens en andere sculpturale stukken. In aanvulling op de haak, Ze maakt gebruik van verschillende inwikkeling, binddraad en stretching technieken om vorm en finish haar stukken. Vaak ze haakpennen een keten met de tape en gebruikt u vervolgens basketmaking technieken om te zetten die keten in een schip, hoewel ze maakt gebruik van een verscheidenheid van andere technieken, ook. Kershaw maakt ook sommige draagbare kunstwerken door haar videoband Haakvideo in accessoires zoals armbanden en pinnen en vervolgens hen te verfraaien met vintage knoppen.

Een citaat over Kershaw

Een citaat op Kershaw van Facebook-pagina wordt toegeschreven aan Aric Shapiro en wordt beschreven wat Kershaw doet als “Gebruik te maken van het in onbruik raken van tastbare Media”.

Voorbeelden van Kershaw van gerecycleerd haak sculpturen

Van Kershaw van Facebook:

Dan Recycling: De verouderde recycling

Kershaw heeft uitgelegd dat hoewel ze zichzelf deel van de groene kunstbeweging beschouwt, ze doet meer dan enkel algemene art recycling. Ze is de verouderde recycling. Items zoals VHS tapes in gevaar te verdwijnen zijn helemaal omdat zij zijn een vorm van technologie die niet langer wordt gebruikt. Als kunstenaars en verzamelaars hen niet opslaat zullen dan ze gewoon eindigen in stortplaatsen en uiteindelijk zijn gegaan. Dit type van gerecycleerd kunst gebruikt groene kunst principes voor het behoud van een historische periode van tijd.

Andere vergelijkbare haak artiesten

Tina Dean ontwerpen is één van mijn favoriete plarn medewerkers. Ze maakt draagbare items en accessoires van plastic zakken, VHS-band en nog veel meer.

Evelyn Roth, die heeft opgedaan aandacht voor recycling van de tape van de film van TV-stations.

Wat zijn uw gedachten op “de verouderde recycling” in tegenstelling tot gewoon gerecycleerd item kunst in het algemeen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

8 Opmerkingen

  1. Pingback: Kathryn de haak hoek — haak wellust

  2. Pingback: Dit Vintage garen Had psychische bevoegdheden — Haak wellust

  3. Pingback: Soort, Gelieve terugspoelen: VHS Tape als garen « A'Cloth de wereld

  4. Pingback: http://acloththeworld.WordPress.com/2012/11/24/be-kind-please-Rewind-VHS-tape-as-Yarn/ — haak wellust

  5. Pingback: VHS haak kunstwerk Was vernield — Haak wellust

  6. Pingback: Haak: 2011, 2012, 2013 (1/7 – 1/13) — Haak wellust

  7. Pingback: Upcycling VHS Tapes |

  8. Pingback: Harde haak: Vintage boek toont momentopname van haak geschiedenis |

Schrijf een reactie