BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Olek, Vickie Howell, Coral Reef en Dolce en Gabbana all-in-haak

Ik besefte dat ik bloggen hier op haak wellust voor een jaar nu geweest. Ik wist dat de verjaardag een jaar van de blog was coming up en had gepland om iets speciaals doen maar dan het soort gleed door rustig (op 15 januari). Dat is oke … in rustige ere van van de blog speciale dag ben ik de lancering van een nieuwe weekend aanbevolen waaruit blijkt wat er op de blog deze week een jaar geleden gebeurde.

Haak kunst

De allereerste haak kunstenaar die ik geprofileerd op deze blog was Olek. Ik heb sindsdien geschreven over haar geweldige werk talrijke tijden. Ze nog steeds sterk, net hebben geopend een nieuwe tentoonstelling in Londen.

Haak boeken

De allereerste haak boek dat ik hier besproken op deze blog was Vickie Howell geweldig Pop! Gaat haak. Dit boek toont haak geïnspireerd door pop cultuur. Ik heb daar gezien veel grote haak in dit gebied, met inbegrip van ontwerper haak en Haak met beroemdheden. Ik heb ook verder na Vickie Howell als ze geblogd heeft, gedeelde haak en brei patronen en lanceerde haar nieuwe lijn van garen schapen(ish).

Haak nieuws

A hyperbolische haak rif werd tentoongesteld op dit moment vorig jaar in Salisbury, VERENIGD KONINKRIJK. Dit was toen ik begon te leren over het cool koraalrif haak project die zich heeft verspreid helemaal over de hele wereld dankzij het harde werk van De zusters Wertheim. Tijdens deze dezelfde week vorig jaar schreef ik over een cool hyperbolische haak cactustuin.

Een ander nieuws bits dat gebeurd vorig jaar rond deze tijd was dat er enige bezorgdheid dat crocheters kan worden beïnvloed door de stijgende kosten van garen. Dit is nog steeds een punt van zorg vandaag; vorige maand KnitPicks uitgelegd waarom sommige van hun garen prijzen gaan omhoog.

Uiteindelijk schreef ik mijn eerste post over vrouwen Haakvideo voor een oorzaak. Het was over een groep van vijf oudere vrouwen die haak samen te doneren aan een verscheidenheid van verschillende oorzaken.

Haak mode

Ik deed mijn eerste ontwerper haak functie op deze site tijdens die eerste week van de lancering van de blog. Het was mensen te laten weten over de Dolce en Gabbana Gehaakte tas die verkoopt voor meer dan $1300.

Haak op Etsy

De Etsy haak functies die ik koos voor deze site tijdens deze week van vorig jaar werden:

 1. Gehaakte hoed door DaisyEzyCraft
 2. Patchwork River Rock door StitchHappens7
 3. De Alaskan Warmer door Ozetta
 4. Skullcap met knop door CrochetDiva66
Hier is iets nieuws uit die winkels nu:
 1. Cloche Hat haak patroon door DaisyEzyCraft
 2. StitchHappens7 is nu gesloten
 3. Selawik Cowl knop Wrap in pompoen door Ozetta
 4. Paarse Skullcap met bloem door CrochetDiva66

Haak Quotes:

De haak citaten die werden featured op deze site tijdens deze dezelfde week vorig jaar werden:

"Een lus na een lus. Uur na uur wordt mijn waanzin haak. Leven en kunst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden." –Olek

“Brei- en haak is als therapie voor een heleboel mensen.” – Janna Milbradt

“Het beste deel over het is het mij eigenlijk te geloven in mezelf en het zien van mijn talent als iets nuttigs dat maakt mensen gelukkig. Het niet alleen het maken van geld, Weet je?” –M.L. Kinnel

"Thee gebeitste veters, Victoriaanse accenten, ruches en geweven stoffen zoals Zwitserse stip en Haak versterken van dit gevoel van vintage vrouwelijkheid." –Marla Shavin

"Ik voelde overweldigd door de massa's van circulaire creaties die leek te vertegenwoordigen wil de uitdaging te beantwoorden het raadsel van pi in neverending katoen kant." –Sigrid Arnott

Hier is wat ik was Haakvideo:

Rode gehaakte deken met grijze bloemen

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Disqus is sommige problemen die we nog steeds proberen om uit te werken. In de tussentijd mensen zijn vrij om contact met mij met hun opmerkingen en ik krijg hen Gepost. Dat is wat Aprile Mazey van de vaste Hand deed hier. Zij postte:

  “Gelukkig 1 Jaar bloggen verjaardag!!! Ik ben zo blij dat ik kwam je blog. Ik hou van uw inhoud en ik wens u het beste voor alle de komende jaren!”

  Merci zozeer Aprile! Ik ben blij te hebben gekregen om te weten u en uw blog dit afgelopen jaar zo goed en ik kijk uit naar voortzetting van onze verbinding.

  • Bedankt Susan D. Ik heb zo'n grote ervaring met deze blog in het afgelopen jaar en kijk uit naar nog veel meer te komen!

 2. Pingback: Een jaar geleden in haak 1/22 – 1/28 — Haak wellust

Schrijf een reactie