Iedere keer in een tijdje ik vermelden haak-gerelateerde dingen die ik zou houden van om te reizen om te zien (zoals Hotel Pelirocco in het Verenigd Koninkrijk of Oma's Bar in Sydney). Maar deze keer wat ik ben verlangen om te genieten van een geweldig is Haak vakantie in Marrakech. Het klinkt geweldig.

Voorjaar en herfst Marokko haak retraites

Dit is een zes dag haak retraite dat in Marrakech dit jaar gebeurt. Het is beschikbaar eens in het voorjaar (April) en eenmaal in de herfst (Oktober). Overigens, mijn 32e verjaardag is in April, dus als iemand daar gewoon sterven is om te sponsoren een haak-liefhebbende meisje haak gevulde verjaardag reis ik sta open voor het idee! :) Hey tijdschriften, Ik zal dekken de ervaring voor u een foto gevulde inartikel!

Verbazingwekkende ervaringen die haak

Niet alleen zul je naar Marrakech haak in een hotelkamer (Hoewel ik kom tot de mooie accommodaties in een minuut). De zes-daagse ervaring omvat:

 • Gaan de souk voor de aankoop van garen van de markt verkopers
 • Houdend uw garen naar een kleurstof-huis van de Middeleeuwen tot worden geverfd voor u
 • Open lucht Haakvideo met Marokkaanse vrouwen (Ik zou graag praat met hen over hun ambacht!!)
 • Haakvideo op Cafe Spice, wat lijkt te zijn een trendy café
 • Haakvideo in andere geweldige plaatsen zoals Jardin Majorelle en Maison de Photographie
 • “Guerrilla Haakvideo op het Djma el Fna plein”. Hoe leuk!
 • Een soort van garens en haken vindt u in de kosten van de reis.

Naast al deze verbazingwekkende haak ervaring, u kunt ook genieten van historische rondleidingen en andere fundamentele toeristische dingen in de stad.

De indiening

De accommodaties voor deze schattige look. De plaats wordt genoemd Chambres d'Amis. Het is een modern boetiekhotel ligt in het historische hart van de stad. Er zijn vijf tweepersoonskamers met eigen badkamer, een salon met open haard voor toetreding tot de anderen in een gemeenschappelijke ruimte en een “Petite” Zwembad. De reis omvat ontbijt in het hotel.

Het prijskaartje

Eerlijk gezegd de kosten van alles wat dit is helemaal niet slecht. Het is zes dagen voor minder dan $700. Helaas, dat omvat niet de kosten van het ticket om naar Marrakech die (want ja, Ik keek) is over $1800 vanaf hier in April.

Props aan hout & Wol kruk

Ik wilde alleen maar om wat krediet hier aan Hout & Wol kruk, de blog waar ik over deze ontzagwekkende haak-vakantie hoorde. De Nederland gal achter deze blog heeft een koele business haak bedekte houten krukken die I adore samen met enkele andere haak items zoals dekens en kussens maken. Hier is een voorbeeld:

Je ben ooit al op een haak vakantie?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

8 Opmerkingen

 1. OMG!!!! Als je een sponsor, Ik zou dus moeten gaan met u! En mijn verjaardag is April 1, dus het is bedoeld om te worden! :D
  Becky

  • CrochetBlogger Antwoord

   @auntiebeckys ik zal hou dat in gedachten als u houd ook je ogen uit voor een sponsor voor mij. Het zou zo veel plezier!

 2. Pingback: UK Yarnbombing retraite — Haak wellust

 3. Pingback: Een andere haak ik wens ik kon gaan op vakantie — haak wellust

 4. Pingback: 2012 in haak: Inspiratie en patronen — haak wellust

 5. Pingback: 2012 in haak: Het nieuws van de haak-Haak wellust

 6. Pingback: Mijn verlanglijstje: Marrakech haak retraite — Haak wellust

 7. Hallo,
  ça me rappelle mon sejour en Turquie. J’ai eu une location semblable à ce gite que j’ai loué sur le site www.noorea.com . Les meubles sont couverts de crochets. Un lieu à part et très joli. Je retournerai peut être là bas, le temps d’effectuer ma reservation. Maroc, c’est un excellent destination aussi! Je vous remercie pour votre article.

Schrijf een reactie