Ik denk dat ik niet om het even wat nieuw te brengen met mij naar Vegas voor uiterlijk vertoon vandoor voor mijn gebruikelijke woensdag “wat ik heb gemaakt” Verzenden. Echter, terwijl mijn zus was verblijf met mij hielp ik haar maken een Gehaakte sjaal. Ik toonde en vervolgens leerde haar mijn favoriete getextureerde steek patroon (Wat is de fptc, BPTC telkens opnieuw herhaald naast elkaar in een rij).

De Gehaakte sjaal

Hier is wat ze maakte:

Het is een mooi lang getextureerde warme sjaal!

De garens gebruikt

Het grootste deel van de sjaal is gemaakt met behulp van rood hart Shimmer. Wat kan ik zeggen – Ik gaf mijn zus sommige van mijn minder fancy garen. Ik houd eigenlijk werkelijk van dit garen, Hoewel. Ze gebruikt de zwarte shimmer die een grote glitter ernaar heeft. Ze besloten om te doen een rij van enkele haak met mijn blauwe sparkly Lanalux garen (een andere garen ik), dat was een goede keuze omdat het gewoon de juiste vleugje kleur toegevoegd aan de sjaal!

Plaats u ooit met behulp van steken in je haak werk?

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Pingback: Mijn haak: Specific Stitch Contest Scarf — Crochet Concupiscence

  2. Love front post and back post stitches. They are the basis of Cables in crochet. Over the holidays I made Playin’Hooky’s Ridge Beanie and a couple of years back I did CrochetDad’s Cable hat. Both super nice hats to work up.

Schrijf een reactie