Ik heb eindelijk een beetje iets om te pronken met dat ik heb haakwerk in 2012. Het is hoog tijd dat ik eindelijk op gang komen ben met mijn crafting opnieuw!

Wat u op zoek bent hier is een tweedehands winkel brei trui die ik heb verbeterd met haak om er beter passen en vertonen sommige meer unieke persoonlijke stijl. Het twee-blauw gestreepte deel is de trui die oorspronkelijk is gekocht. Ik heb eigenlijk had het voor een tijdje en nu en dan hebben gedragen, maar het probleem is dat het was te kort om te kijken echt vleiend. Ik zou het dragen met een lange tank top onder en die vermomd de fout, maar het is veel beter om eigenlijk het probleem oplossen. Ik deed dat door een verlenging van de trui met gehaakte rijen. Het garen die ik gebruikte was rood hart Shimmer in zwart-wit.

Ik heb een paar rijen met dubbele haak aan kick off. Dan de rest van de rijen zijn V-steek tot het einde toen ik deed een lichte shell maar het doen van ch 2-sc in elke steek. Ik voegde ook een paar haak decoratie. Ik heb drie cirkels die ik geplaatst grote-knop-stijl aan de voorkant van de trui. En ik heb een kleine bloem die ik aan de ene kant geplaatst.

Ik heb geen foto's van mij in de trui nog maar ik weet zeker dat die spoedig zal komen als onderdeel van mijn 365 Manieren om te dragen haak dagelijkse post fotoproject!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Januari 2012 — Haak wellust

Schrijf een reactie