Opmerking: Some people are reporting problems commenting on my blog. My awesome web guy is hard at work trying to solve the issue. In fact we’ll be debuting a new comment system next week. If you do experience a problem in the meantime, feel free to contact met mij opnemen with your comment and I’ll make sure it goes live. OF, if you’re a G+ user then you can post the comment on the discussion thread I’ve started there.

Over discussie posten

Ik heb waardering voor wat mijn lezers te zeggen hebben en denken dat uw stem een heleboel kennis op deze blog bijdragen kan. Elke vrijdag zal ik post een gedachte of vraag volgens is relevant voor crocheters vandaag. Het is een kans voor u om te delen van uw gedachten en meningen over het onderwerp. Je kunt gewoon zeggen wat er op uw gedachten over het of u kunt reageren op de opmerkingen en de gedachten van andere mensen. Altijd voel me comfortabel delen van uw gedachten, maar ook het gebruik van gezond verstand bij het maken van het schoon, respectvol en leuk voor iedereen in de groep.

Onderwerp van vandaag: Crochet Shortcuts

We all know that there are certain things we’re supposed to do when we crochet. Bijvoorbeeld, we’re supposed to leave very long tails on all work and properly weave in ends. We are supposed to properly change colors instead of knotting the next color into the work. We are supposed to make gauge swatches before beginning a project, especially a wearable project. We are supposed to block our work when it’s done.

Do you do these things? Or do you take shortcuts?

If you take shortcuts, why? And do you feel bad about it or embarrassed by it or do you just own it?

Als u niet (or maybe even if you do), do you judge others who do take crochet shortcuts? Eerlijk!

Bespreken in de commentaren hieronder! (Ik zal het toevoegen in mijn twee centen in reactie naarmate de dag vordert.)

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie