Volgende omhoog in mijn serie over ontwerper haak maakt mode Diane von Furstenberg wonder. Ze heeft aangeboden een geweldige tijdloze uitstraling naar Vrouwenmode sinds 1970 wanneer ze debuteerde.

Over mode-ontwerper Diane von Furstenberg

Als u ooit hebt gemaakt of een gehaakte wrap jurk gedragen zijn dan u geïnspireerd door modeontwerper Diane von Furstenberg of je wist het of niet dat. Ze was de modeontwerper introduceerde de wrap super eenvoudige en stijlvolle jurk in de jaren 1970. Dat ontwerp heeft bleef populair met een stijging van belang wanneer het eerst debuteerde en een andere sterke stijging in de jaren 1990. Dit is niet alleen omdat het is een geweldig design maar ook omdat het heeft een boodschap achter het: dat kun je een sterke zakenvrouw zonder te zijn androgyne. Diane von Furstenberg dit aan de consument aangeboden omdat het was wat ze wilde, en belichaamd, zichzelf. Deze ontwerper maakt andere kleding evenals, Natuurlijk, maar ze bevat altijd een klassieke wrap jurk in haar lijnen.

Haak door Diane von Furstenberg

Haak geïnspireerd door Diane von Furstenberg

Flickriver laat zien hoe een von Furstenberg jurk kan worden overgedaan in zelfgemaakte haak

De Peruaanse verbinding een merino wol haak heeft gedetailleerde wrap jurk die de zelfde silhouet als de klassieke von Furstenberg jurk gebruikt

von Furstenberg ontwerpen die ik zou graag zien opnieuw uitgevonden in haak

von Furstenberg zichzelf in die klassieke wrap jurk … Ik vraag me af als deze jurk opnieuw kon worden uitgevonden in elkaar grijpende haak?

Ik denk dat ik weet sommige grote colorwork crocheters dat zou kunnen een leuke maken versie van deze jurk.

Dit is een brei/Gehaakt vest maar ik”d liefde om het geschreven als gewoon een haak patroon te zien!

Mij zin uitsluitend voor opmerking weer die soms krijg ik het verkeerd, een item haak bellen wanneer het is niet (Lees hier meer) en ik altijd aan te moedigen mijn lezers mij te laten weten wanneer ze denken dat een item dat ik heb gezegd is haak kan niet worden. Op die manier de blog kan hebben de juiste informatie. Ongeacht, weet dat ik altijd van plan zijn de ontwerpen om te dienen als inspiratie voor de crocheters of of niet zij bent echt haak!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Boven 10 Ontwerper haak Items — Haak wellust

  2. Pingback: 2012 in haak: Haak mode — Haak wellust

  3. Pingback: Haak: 2011, 2012, 2013 (1/21 – 1/27) — Haak wellust

Schrijf een reactie