BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Mijn zus en ik moe na een lange dag in de Los Angeles Zoo. Ik maakte de haak cowl die ik draag tijdens mijn reis daar beneden. Meer informatie over het snel!

 

Welkom bij de eerste Kathryn's haak hoek van 2012. Ik ben kick-off van het nieuwe jaar met veel plannen, projecten en doelen. Ik heb ook sommige nieuwe eigenschappen hier debuteert op de blog, dus er is veel om te dekken in hedendaagse haak hoek. Laten we naar het.

2012 Haak projecten

Ik heb verschillende jaar durende projecten die zijn nu opstarten. De groten zijn:

  • 365 Manieren om te dragen haak. Ik zal proberen om te dragen een haak item als onderdeel van mijn outfit elke dag dit jaar en zal het delen dat met u in dagelijkse middag mode posten.
  • 12 in ' 12. Dit is een project om te doneren liefdadigheid haak items op een maandelijkse basis. Ik zal worden zetting op opwaarts als een project dat anderen op met regelmatige linky updates hier op de blog meedoen kunnen. Meer informatie in een paar uur van de officiële blogpost.
  • Overwinnen van de Stash. Ik ben meedoen op Surmount de Stash dit jaar die wordt gehost door onthullingen van een waanvoorstellingen Knitter.
Natuurlijk, Ik heb nog steeds sommige van mijn andere projecten lopende zoals mijn project verslaafd samen en mijn deelname aan jaar van projecten. U kunt vinden over alle van mijn projecten op de nieuwe Projecten pagina van deze blog.

Haak banen

In de gehele vorig jaar hield ik denken dat het zou geweldig zijn als er een plek die ik kon gaan op zoek naar haak-gerelateerde banen en oproepen voor het indienen. Op een bepaald punt, Ik eindelijk dacht dat, “Kathryn, u moet enkel die ruimte maken”. Een van mijn grote doelen voor haak wellust in 2012 is een plek waar mensen komen kunnen om te gemakkelijk informatie vinden op betaald en onbetaald, eenmalige en doorlopende Haak banen evenals de meest recente oproepen tot indiening van een haak schrijvers en ontwerpers. Natuurlijk, de indeling voor dit wellicht worden aangepast naarmate de tijd verstrijkt op maar nu hier is wat het betekent:

  • Elke weekdag ik kom na een curator lijst met koppelingen naar haak banen rond het web.
  • Elke dinsdag zal ik het doen van een roundup van de laatste haak oproepen voor het indienen die ik heb gevonden.
  • Iedereen die een haak baan beschikbaar heeft kan post-it op de vacaturesite (het huidige tarief vanaf de datum van dit bericht is $15 voor een 30-daagse advertentie) en die banen zal ook worden gekenmerkt als gewone home pagina posten hier op de blog voor mensen om te zien.
Bear with me, zoals dit wordt gestart. Aanvankelijk ik niet verwachten te vinden een heleboel baan links maar het moet groeien naarmate meer en meer mensen zich ervan bewust worden dat dit een plek om te komen om haak baan informatie te delen. En mij in gedachten te houden als u ooit nodig om iemand inhuren voor het bewerken van technische, motief toetreding tot, Haak blog gastposten enz. Meer informatie kan worden gevonden op de belangrijkste Haak banen pagina.

Adverteren op haak wellust

Eerste kwartaal reclame en sponsoring mogelijkheden voor de site zijn nu geboekt. Wist u dat kunt u een zijbalk advertentie op deze blog voor het volledige kwartaal voor net $40? Het bereikt tal van mensen zich volledig op haak.

Ik hoop dat uw Nieuwjaar heeft begon groot. Elke grote haak doelen die u wilt delen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie