Deze grote cowl is samengesteld uit post steken en bullions zodat het wordt zwaar getextureerde. Ik hou van dat het opkomt rond mijn mond want vandaag een kille dag is en dat helpt ward weg de kou (Hoewel het kan worden gedragen lager als gewenste). Ik hou ook van dat er een cowl die kan aankleden van mijn fundamentele outfit, maar dan niet zo vet dat het neemt afstand van de verklaring stuk jas droeg ik buiten vandaag.

De Outfit

Groene getextureerde Cowl, Teal Sleeveless Top, Lichte zonnige jurk, Naakt Fishnets, Bezaaid bruin Cowgirl laarzen

En mijn favoriete blauwe jas, zo nodig

Haak Detail

De schoenen

Dit is een 365 Manieren om Wear haak Post. Meer informatie over dit project hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Deze Week haak verbindingsliefde — haak wellust

Schrijf een reactie