Ongeveer een uur vanaf het moment dat dit bericht live gaat ik zult genieten van mijn eerste ervaren een groep online haak te matigen de iYarny chat room. (Samen met mij!) U kunt meer informatie over iYarny hier maar in feite deze geplande tijd dient als een virtuele versie van de haak / breien meetup.

Dit hele ding heeft me denken over haak-groepen en waarom ze zo groot. Meeste LYS (tenminste degene die ik heb hier en in AZ) bieden een soort van wekelijks of maandelijks geplande groep. Er zijn ook tal van lokale groepen die mensen opstarten (bijvoorbeeld, hier in San Francisco hebben we Crafting in het openbaar). Ze zijn populair omdat er zo vele grote voordelen aan hen zijn. Wat zijn deze voordelen die u vragen?

Hier zijn de top tien voordelen van deelname aan een haak groep:

1. Kameraadschap. De nummer een voordeel (in mijn advies) dat een haak groep biedt is de kans om vrienden te maken met een nieuwe groep van mensen. Ze al genieten van ten minste één ding dat u doen zodat u direct iets om te praten hebben over waardoor het een grote sociale optie, zelfs als u sociale angst hebt.

2. Vaardigheid gebouw. Iemand in uw groep zal altijd weten iets dat je niet weet. Dit is een geweldige kans voor u om te leren van hen of u zoekt om hulp met iets specifieks te krijgen (Als een zware haak steek) of gewoon willen opbouwen uw kennis in het algemeen.

3. Haak nieuws. Haak blogs zijn geweldig voor haak nieuws maar soms dingen komen omhoog in gesprek dat je gewoon niet zou leren van alleen het lezen van een blog. Ik vind vaak dat de mensen in mijn ambachtelijke groepen laat het me weten over dingen die dat ik zou niet anders hebben geweten als haak gebeurtenissen, beste garen opgeslagen in gebieden die ik naar reizen ben, enz.

4. Tijd om zich te concentreren op uw ambacht. Ja, je eindigen vaak praten zoveel Haakvideo maar ik nog steeds denk dat het is geweldig dat om een specifieke toegewijde tijd elke week dat u nemen om te oefenen en het vieren van het vaartuig. Naar mijn mening is dit nog een manier die We kunnen eren haak.

5. Daagt u haak meer en om door te gaan in de ambachtelijke. Niet alleen doet een haak groep moedigen me te nemen dat werkelijke uur mijn haak werk te ontwikkelen maar het daagt ook mij om verder te gaan met mijn werk. Dat is omdat een deel van mij wil zitten kundig voor iets pronken wanneer ik ga naar mijn fractie. Het is dom, Ja, maar het is een vorm van motivatie dat ik denk dat is geweldig. En ik vind dat de haak-groepen neiging om wild ondersteunend van elke kleine stap die ik in mijn werk genomen heb.

6. Zult u meer dingen voor jezelf. Goed, Ik doe hoe dan ook, omdat ik soort van soortgelijke opdagen op mijn haak Fractie dragen van iets heb ik mezelf gemaakt. En ja, Ik denk dat dit is een goede zaak. Het is geweldig dat crocheters zo gul met hun werk bent, maar ik denk dat meer van ons moeten maken dingen alleen voor ons!

7. Inspiratie! Regelmatig zien wat andere mensen zijn Haakvideo krijgt u nieuwe ideeën van wat u wilt haak en waar u wilt gaan met uw werk. Ik hou van het gevoel van geïnspireerd. Het is recht omhoog daar met het zijn in liefde. Dus ik denk dat is dit aspect van ambachtelijke groepen awesome.

8. Het is een gratis / goedkope activiteit. Haak-groepen zijn gratis aan te sluiten en vrij als een onderdeel van. Als ze in een openbare ruimte ontmoeten dan u kan uiteindelijk het kopen van wat te eten of iets dergelijks, maar de kosten is minimaal. U krijgt om te hebben een geweldige tijd en een leuke stopcontact zonder de uitgaven een hoop geld. Hoe zit het met garen kosten, u vraagt? U zou dat toch uitgeven!

9. Mooie ontsnappen “Echte leven”. Ik heb zeker in groepen die sprak over persoonlijke dingen en in groepen die er voor elkaar in moeilijke tijden in het leven waren. In het algemeen, Hoewel, de meeste ambachtelijke groepen die ik heb in de neiging om focus gesprek op het vaartuig en dit kan zorgen voor een mooie terugtrekking uit het echte leven-activiteiten die heb je aan de hand op de rest van de week.

10. Obligaties die verder gaan dan de groep. Ik noemde al de kameraadschap van de groep, maar dit is een extra voordeel … u vaak zult ontwikkelen waar vriendschappen met één of twee van de mensen in uw groep en dat is altijd echt speciaal.

In mijn advies, deze voordelen kunnen worden afgeleid of u toegang uw groep in persoon of online tot. Dus kom een deel van de groep op iYarny. Als u niet kunt join me op dinsdag op 2 PM EST doe dan mee met Cris op donderdag op 9 PM EST!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Meetups met San Francisco CGOA - Bay Area Mama Bay Area Mama

  2. Pingback: Haak Link liefde: Top Posts van de Week — haak wellust

  3. Pingback: Wereldwijd breien (en haak) in openbare Week — haak wellust

  4. Pingback: Wendy's Crochet Mandalas |

  5. Pingback: 15 Stories Celebrating Crochet Health |

Schrijf een reactie