Deze panty's door Huis van Holland zijn eigenlijk niet haakwerk, maar ze zijn ontworpen om te lijken op de grote oma vierkante haak mode dat de designer geopenbaard van de start-en landingsbaan eerder dit jaar. Ik draag panty's vrijwel elke dag, dus ik denk dat ik zou willen krijgen een paar! Ze bent verkocht door Peek Brooklyn.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Ik zou ze krijgen, maar ze zijn gemarkeerd “Eén maat”, en “Eén maat” niet past altijd me. Zij hoeven niet een grafiek om te laten zien van de vele maten die “Eén maat” moeten passen. :-(

  • Cristina Casciano-King Antwoord

   Hallo uit PeekBrooklyn! De maat hoogte 5’0 tot en met 5'10 gewicht 97-174lbs heupen advertentie maximaal 48”

   Hoop dat die dit helpt, wist niet dat ik geen rekening gehouden met het op de website, advertentie zal het nu :)

   Happy Shopping en bedankt voor de LINK :)

  • Kathryn Antwoord

   @Calophi … Ik heb niet gemerkt dat. Één grootte is een vreemd ding. In een verwant actie-item, Ik was op zoek bij een vintage haak patroon voor een rok die is geschreven voor een enkel formaat en het zei dat het voor “een persoon van gewone grootte” – Wat dat is! Het ziet eruit als PeekBrooklyn gedaald door hier met de specifieke grootte info in de commentaren, Hoewel, waarvan ik dacht was lief!

 2. Pingback: Gotta Love Granny pleinen | Pippa Patchwork

 3. Zelfs als het zegt dat één grootte, het werkt niet voor mensen die zich in een extreme of de andere. Grootte 4-10 sokken zijn nooit groot genoeg voor mijn maat 10 voeten. OSFA panty's die ook voor mensen 5 voet zich lang zal niet past me op 5′ 9″ met mijn 34″ binnenbeenlengte. Er zijn, dat gedaan. Helaas. Ze zien er cool, maar ik weet dat de pasvorm zal niet werken…

Schrijf een reactie