Welkom bij dag 2 in mijn 31 Dagen van haak Giveaways! Vandaag ben ik gelukkig om te hebben een kans om te doen een giveaway van een haak patroon door Anastacia Knits. Het is een grote patroon en naast de giveaway ik heb een interview met de ontwerper vandaag.

Over de prijs

Dit is een patroon van de haak door Anastacia Knits. Het patroon is voor de Anika Vest, een geweldige beginner crocheter vest patroon. Het is geschreven voor vesten in zes verschillende maten, zodat u dit voor uzelf of voor enkel over iedereen anders maken kunt. Het patroon is geschreven voor Spud en Chloe trui garen, Wat is een wollen gewicht garen, en werkte met een H-haak. Het patroon bevat een schema. U kunt dit patroon voor kopen $6 Van AnastaciaKnits.

Interview met Anastacia Knits

Nu let's meet de ontwerper achter dit grote patroon. Hallo Anastacia!
Eerste dingen eerste, kunt u het delen van het verhaal achter de naam van uw blog (Aangezien ik meen te weten dat je veel meer garen-y dingen dan gewoon breien!)
Toen ik voor het eerst toegetreden Ravelry, Ik was vooral breien; Ik eigenlijk niet had haakwerk nog veel meer dan een vaatdoek in 3 of 4 jaar. Ik kan nooit komen met schermnamen & gebruikt om het gebruik van zorrosmommy veel in die dagen (Zorro was onze kat), maar wilde iets garen voor Ravelry gerelateerde, dus ik kwam met anastaciaknits – oorspronkelijke, He? Ik begon te gebruiken helemaal over het net als mijn schermnaam, zo toen ik nodig een naam voor mijn website, dat is wat ik besloten om te gebruiken. Ik echt debatteren over het omzetten van anastaciacrochets, Aangezien ik hoofdzakelijk ontwerp haak, maar ik dacht dat iedereen al wist me onder één naam dus waarom verwarren het.
Zinvol voor mij. Dus dan u leren haak wanneer u jonger waren, hoewel u niet had gedaan in een paar jaar, recht?
Ik leerde haak als een kind. Ik ben gelukkig te komen uit crafty gezinnen aan beide zijden. Mijn moeder haakwerk veel toen ik jonger was, & mijn vader maakte zelfs een gehaakte Afghaanse, gebruik van groen & Oranje garen, dat ik nu eigen. Beide grootmoeders gebreid & haakwerk, Hoewel een voornamelijk haakwerk & de andere vooral breien, & Sommige van mijn tantes zijn heel crafty, ook. Mijn moeder leerde me om te lezen mijn eerste patroon, een Gehaakte oma-vierkanten, & mijn papa's moeder begonnen met het geven mij enkele van haar oudere patronen & tijdschriften-Workbaskets, vooral, en dat is hoe ik begonnen met het verzamelen van patronen. Ik geleerd te breien van een kerk vriend als een tiener, Hoewel het niet echt plakken, & uiteindelijk zelf onderwijzen zelf van youtube video's jaar later. Ik begon te spinnen & sterven nadat ik toegetreden Ravelry over 3 jaar geleden.
Dus hoe lang hebben u zijn het ontwerpen van gehaakte en gebreide?
Ik heb ontworpen eigenlijk altijd haak spullen, Ik was het ontwerpen van dingen voordat ik wist de term dat of begrepen dat niet iedereen een ontwerper was. Voornamelijk vaatdoeken, vierkante patronen, ton van scrunchies & haarspeldjes – ik heb altijd veranderd van patronen als ik een gebruikte, veranderd de gauge, of het garen of de steek, of de bouw. Ik begon te schrijven patronen 2005 en verscheen voor het eerst in de haak pagina een dagkalender in 2006. Ik begon ophangen van patronen van op mijn blog dat zelfde jaar. Mijn eerste breien patroon was pas 3 jaar later. Het was een teen omhoog, wollen gewicht sok patroon.
Hebt u een favoriet item dat u hebt ontworpen? Of een met een groot verhaal achter het?
Alle van hen zijn mijn favoriet!! Echt, het is zo veel werk het blussen van een grote, goed geschreven ontwerp. Zo veel van je hart en ziel gaat in zelfs de eenvoudigste van ontwerpen die je uiteindelijk het vallen in liefde met alle van hen. Een van mijn favorieten is ook mijn meest populaire betaalde patroon, Dudley Wright. Ik kon niet komen met een naam voor de sjaal (zoals altijd) & hubby gehouden lokale bezienswaardigheden naamgeving & Hij dacht dat van een rommelmarkt we vaak naar genaamd Dudley Do-Right, dus dat is wat ik begon noemde het. Een van mijn testers gebeurd te vermelden in het voorbijgaan het personage met dezelfde naam (Ik had geen idee) Zo veranderde ik de spelling van de 3de naam gewoon om mezelf te beschermen tegen mogelijke naam inbreuken.
Wat kunt u ons vertellen over uw ontwerpproces? Hoe begint een ontwerp in je geest en vervolgens hoe werkt het komen tot bloei als een volledige ontwerp?
Ik denk dat ik totaal anders dan de andere ontwerpers die ik werk met het ontwerp. Ik echt doen tweemaal de hoeveelheid werk, maar het werkt voor mij. Ik vrij veel ontwerp op de haak, rippen als nodig worden. Soms ik staal, ook, maar ik meestal gewoon spelen als ik ga. Ik heb vaak 3 of 4 monsters gaan (meestal met behulp van een goedkopere garen zoals acryl), elk met iets anders vormgeven of steken. Bijvoorbeeld, Dudley Wright een halve cirkel omslagdoek in plaats van een driehoek vorm was voor een tijdje. Zodra ik een monster dievan ik werkelijk houd krijgt, Ik beginnen opnieuw, met een mooier garen, & het patroon schrijf zoals ik haak het tweede monster, gebruik in het eerste voorbeeld als mijn voorbeeld, of gebruik mijn eerste steekproef vraag garen steun, overlegt aan een tijdschrift, enz.
Dat is zinvol voor mij. Ik denk dat iedereen ontwerpen op hun eigen manier en je hebt om te vinden wat werkt voor u. Ik ook “ontwerp” in acryl hoewel ik schrijf het patroon als ik ga de eerste keer dus mijn patronen hebben een heleboel krassen uit en dingen die niet zin voor iedereen maar me totdat ik krijg het aan de computer te maken. :)
Welke soorten dingen inspireren u in uw werk garen-y?
Dekbedden, zeker. Ik ben geobsedeerd met dekbedden, Hoewel ik niet echt Naai & zeker niet quilt. Ik ontwierp de munten Quilt schroot Afghaanse patroon gebaseerd op de munten Quilt patroon zie je vaak op blogs/websites quilten. Ik heb ook een gebreide Afghaanse ontwerp die ik en uitschakelen gewerkt heb voor meer dan een jaar dat gebaseerd op een variant van het blokhuis.
U zitten zeer vrijgevig bij het toestaan van hobbyisten tot uw ontwerpen gebruiken om objecten voor een goed doel, Raffles, gratis lessen naar andere hobbyisten en zelfs ambachtelijke toont. Kunt u uitleggen welke beperkingen u hoeft op hoe mensen uw ontwerpen gebruiken en waarom u die beleid heb gezet in plaats?
Heb ik gehad niet echt om eventuele beperkingen, andere dan zachtjes om mensen dat zelfs mijn gratis patronen zijn blijft deze auteursrechtelijk beschermd – dat betekent dat u kan niet zomaar een exemplaar van mijn patroon op uw website & beweren dat als uw eigen. Ik geloof niet dat ik de eigenaar van de rechten op uw harde werk, dus dat is waarom ik zet dat op alle van mijn patronen, dat u uw materiaal vrijwel overal kunt verkopen, het duidelijk voor mensen te maken. Ik vraag als u mijn spullen online verkopen gaat dat je eerst het mij vraagt, maar dat is vooral omdat ik wil ervoor zorgen dat u zult krediet mij als een ontwerper.
Dat lijkt meer dan redelijk ! Wat is uw favoriete ding over die deel uitmaken van de online haken en breien gemeenschap?
De eindeloze inspiratie & vrienden!
Amen! :) Als u slechts één sociale netwerk kon gebruiken, welke zou je kiezen en waarom?
Zeker Ravelry. Zo prachtig aangezien alle van de andere netwerken, Ravelry veranderd mijn leven & maakte me in een ernstige designer. Mijn crafting "groeide op", Ik heb ontmoet geweldige vrienden, & Ik kan me niet voorstellen leven zonder het. Ik ga weken op een moment vergeten over de andere sociale netwerken, maar ik nooit vergeten over Ravelry.
Wat kunnen we verwachten van u in 2012?
:) Dat is mijn kleine geheim, is het niet? LOL serieus, Ik hoop om te krijgen dappere en krijgen gepubliceerd in plaats van zelf blijven publiceren. Ik ben een beetje bang van het proces, ook al heb ik gepubliceerd in een boek vóór, want ik niet zeer georganiseerde ben.
Het kan zeker worden intimiderende. Ik denk dat er een heleboel waarde in zelf-publiceert, Hoewel. Ik ben opgewonden om te zien wat u doen!
Wat anders zou u willen ervoor zorgen dat we over u weten, uw haak en / of in het algemeen Haakvideo?
Gelieve, Gelieve – als je een van mijn gratis patronen, Gelieve te overwegen beide om iets voor een lokale liefdadigheidsinstelling, of het doneren van geld aan de ziekte van Alzheimer Stichting op http://www.alzfdn.org/. Mijn familie, net als zo vele anderen, wordt beïnvloed door deze verschrikkelijke ziekte & Ik hoop dat ze vinden van een remedie vroeg in vergelijking tot later.
Bedankt voor uw bezoek! Oke, nu op naar de giveaway …

Hoe om te gaan


Details

This giveaway is only open until midnight tonight. The winner will be announced tomorrow on Twitter and Google Plus as well as in a roundup post of winners on Sunday. Items will be shipped by December 9th.

Author

San Francisco based and crochet-obsessed writer, dreamer and creative spirit!

20 Comments

 1. Anastaciaknits Reply

  thank you so much for dong this – I feel like such a real designer, getting interviewed & all! I can’t believe no one has entered yet, however, that makes me a little sad & unloved!!

 2. Pingback: fiber friday: hats around the twist log cabin & more | Anastacia Knits

 3. Colleen VOlkert Reply

  I LOVE Anastacia’s designs and I will use this to make myself sone vests and my girls if I can find the right colors for them (they are a bit picky) and for gifts to close friends. Great interview!!!

  • I’m having trouble doing a regular reply so I’m replying to Colleen (HI COLLEEN ehhehe) even though this is meant to be the regular comment.

   Great interview. I have not tried any of the designs from Anastaciaknits but I’d sure like to be given a chance. Love the vest – I can think of 3 people off hand that would love one!

 4. I would love to make the Dudley do wright for a family member who has Alzheimer’s and sometimes forgets critical foundation garments or wears them backwards. She was always so stylish and I think a shawl would be a great addition to her wardrobe.

 5. I like this pattern! Would love to win it. Also, I supported the Alzheimer’s Foundation recently by buying a “We Back Pat” Summitt t-shirt. She is the Women’s Basketball Coach @ the University of Tennessee and recently diagnosed with early onset dementia. She is only in her 50’s so it is quite shocking to get that diagnosis.

  • Kathryn Reply

   @Kroshey … It’s great that you’re supporting the organization. It’s such a frightening condition especially when it’s affecting people at such young ages as you said.

 6. Oh wow .. I’d love to win that pattern. I have been trying to find a nice vest pattern to make something for myself and this would be perfect. Most of my crochet these days is for charity so it would be a nice change to actually make something for me. Fingers crossed !!

  • Kathryn Reply

   Good luck @Dorothy! I think it would be wonderful for you to take a little time to make something for yourself.

 7. Beth Hibbard Reply

  I’m very excited by this project. I would stitch this pattern to improve my crochet skills and reminisce about my auntie’s former Christmas Shop nestled in Connecticut’s Quiet Corner just miles to the Dudley-Do-Right Flea Market and Lake Chaubunagungamaug in Massachusetts.

  • Kathryn Reply

   Thanks @Keri … and thanks for mentioning it on your blog.

 8. Pingback: Giveaway… « Yarn Dharma – Crochet is my Sanity

 9. I love this pattern. I really think my youngest daughter would like it. Our family too has seen it share of Alzheimer’s with my husband’s mother and three of her brothers having this horrible disease. All are gone now. Thank you for this wonderful giveaway.

 10. Pingback: Christmas Giveaway: Meet The Sponsors! — Crochet Concupiscence

 11. Pingback: Day 6 of 12 Days of Crochet Christmas: Win Free Patterns and a Set of Crochet Hooks — Crochet Concupiscence

Write A Comment