Hoewel ik ben bezig met een nieuwe-to-me garen deze week, Ik ben niet helemaal klaar om het te bekijken. In plaats van een garen review, Ik dacht dat ik zou gebruiken de ruimte op de blog deze week om te delen één garen stash of ander oogsuikergoed.

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

Ik krijg veel verschillende ideeën van deze beelden van manieren om te organiseren garen. Voor nu, Ik heb besloten te organiseren mijn garen door kleur in verschillende vintage metalen bakken en glas containers, die plaats ik rond mijn huis voor constante garen inspiratie. Neem een kijkje:

Hoe Organiseer je uw garen?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

17 Opmerkingen

 1. I dunno over sommige van deze. Ik ben veel te bezorgd over vlinders en te laat alle mijn garen zoals die uit.

  • Kathryn Antwoord

   @Calophi … Ik heb zelfs nog nooit nagedacht over vlinders en om eerlijk te zijn. Klop op hout.

 2. Helaas, in een lade met niet-geparfumeerd ceder (voor motten). Na het zien van deze ideeën creatieve display/opslag, I 'm gonna komen met iets beter dan een lade. Bedankt voor de geweldige post. Ik hou krijgen geïnspireerd door display en opslag ideeën.

  • Kathryn Antwoord

   @Marlene … zeer interessant om te zien deze berichten over vlinders en … iets om te denken over zeker … Ik hoop dat je sommige grote inspiratie!

 3. Ik ben moeite om te maken een georganiseerde stash en ambachtelijke kamer. Dit heeft me sommige ideeën en aanmoediging gegeven.

 4. Ik hou van uw netty tas Kathryn, was dat een patroon of een zo gaan u vriendelijk van ding.

 5. Pingback: Nieuwe haak patronen + Tutorials, Kunst, Mode en meer (Link liefde) |

 6. Pingback: Twee dozijn dingen die je wilt misschien weten over garen |

 7. Pingback: Tip van de Week – Organiseren van garen | Gelukkig verslaafd Magazine

 8. Dit zijn sommige grote ideeën. Ik houd vooral garen in glas, omdat je duidelijk kan zien (krijgen! ;) ). Ook, het niet stoffig. Ik heb een nieuwe “vezelkunst studio”, a / k / a schoongemaakt logeerkamer, en ik ben op zoek naar manieren om mijn garen die is verstopt in lades organiseren, tassen, en manden in het hele huis!

 9. Pingback: All About Yarn - review.daylinow.com

 10. Pingback: Tips en trucs dinsdag - Wallpaper HD en afbeeldingen

Schrijf een reactie