Ik heb gewerkt met Lion merk wol-Ease garen garen een paar keer in de afgelopen paar maanden dus ik dacht dat het was hoog tijd dat ik deed een overzicht van de garens!

De grondbeginselen van dit garen

Wol-Ease is een naam die een heleboel garen liefhebbers zijn vertrouwd met. Dat komt omdat Lion merk heeft gemaakt een gehele lijn van garen onder deze naam met inbegrip van sportweight, glitter en “dik en snel”. Het garen die ik van deze lijn gebruikt heb is de wollen gewicht, dus dat is alles wat die ik over spreek in dit overzicht. Het is een een tachtig procent acryl, twintig procent wol mix, waardoor het een onderhoudsvriendelijke garen met een aantal van het gevoel van wol. Het is een vier-laags garen dat wordt geleverd in een drie ounce bal die is iets minder dan 200 werven.

De garen Colorway

Dennen kleur

Dit garen is beschikbaar in meer dan vijftig verschillende kleuren, dus ik ben niet van plan om een Kleurenoverzicht hier post. Ik zal zeggen dat ik twee verschillende kleuren gebruikte. Een was blauwe Mist, dat is een mooie donkere blauwe kleur die pink-ish paarse ondertoon heeft. Het is het dezelfde kleur in de gehele maar de ondertoon maken het gevoel zoals meer dan enkel een één kleur garen. Ik vind het leuk. De andere kleur die ik heb gebruikt is Pines die is een combinatie van donkere blues en Groenen.

Blauwe Mist

Het gevoel van het garen

Dit is een zachte garens dankzij de hoge-acryl inhoud en de pluche gewicht van het garen. Het doet, echter, hebben een aantal van het gevoel van natuurlijke wol. Dat is een nadeel voor mij persoonlijk, want ik ben niet een fan van dat traditionele “jeukende wol” gevoel. Ik zou niet zeggen dat dit garen jeukende is, per se, maar het heeft een aantal van die ruwheid en fuzzines. Sommige mensen liefde die over een garen, maar het is niet zozeer mijn ding.

Hoe ik gebruikte dit garen

Ik ben met behulp van de blauwe Mist om een nieuwe cowl / capelet die nog niet klaar voor show. Ik gebruikte de Pines colorway maken de cowl hierboven. Helaas, Ik was niet in staat een goede duidelijk beeld van de kleur detail te krijgen maar je kunt soort krijgen een gevoel van het hoe dan ook. Het garen is zeker een warme garen dankzij die wol inhoud, dus het is geweldig voor items zoals rookkanalen. Tussen de twee projecten, Ik heb verscheidene fundamentele steken gewerkt en ik vond alle van hen gemakkelijk genoeg om te werken met dit garen. De instructies aanbevelen een J haak voor dit garen, maar ik werkte in het bereik van de G-H zonder moeite.

CONCLUSIE: Dit is een goede grote doos garen vooral voor mensen die willen een afwasbaar garen met een gevoel van natuurlijke wol die beschikbaar is in een verscheidenheid van verschillende kleuren.

Je heb gebruikt een van de garens van wol-gemak? Gedachten?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: 12 in ' 12 liefdadigheid haak: 1St donatie — haak wellust

  2. Pingback: Een beetje van wat ik heb de laatste tijd haakwerk — haak wellust

  3. Pingback: Dan en nu in haak (11/18 – 11/24) — Haak wellust