Deze week garen beoordeling is van een van de grote doos garens die kreeg ik gratis op Listia. Het heeft Bernat Baby Jacquards garens en de colorway dat ik met werkte heette Macaroon.

Grondbeginselen van dit garen

Bernat Baby Jacquards is een lichtgewicht #3 garens met een aanbevolen haaknld van G (6). Het is een 90% acryl garen met 10% nylon dus het heeft een beetje van stretch en geven, die ik heb echt genieten in recente projecten. Het komt in een 3.5 ounce bal die is ongeveer 350 werven. Dit garen is machine wasbaar en droger.

De garen Colorway

Het één ding dat ik echt eindigde liefdevolle over dit garen was de colorway. Degene die ik heb heet Macaroon. Het bestaat uit lange stroken van room en beetje bruin met kortere strips van donker bruin en blauw en weinig kleine plekjes van groen. Het is zeer uniek in termen van verven ontwerp in vergelijking met alle andere garens die ik ooit heb gebruikt.

De manier waarop het is geverfd creëert echt een leuke patronen proces als u haak. Het lijkt zelf stripe en vervolgens deze vlekjes van blauwe en groene verschijnen hier en daar. Ik zag het ergens beschreven als een “garen dat het patroon weet” en ik zweer dat het lijkt deze magische ding om te zien als u met het werkt. Ik hield van dat deel van dit garen.

Voor diegenen die niet zeker weet, “Jacquard” verwijst naar een weefgetouw type gebruikt voor het maken van verschillende textiel en “Jacquard haak” is een synoniem voor tapijt haak, Haak meestal met grote colorwork patroon die is. Die treffend beschrijft hoe dit garen werkt omhoog.

Als ik moest dit garen opnieuw gebruiken, Ik zou graag de dezelfde colorway maar bijna vinden het misschien leuk om te proberen deze andere kleuropties:

Boo bessen is een geweldige combinatie van verschillende tinten blauw met wit.

Aardbeienjam eigenlijk voelt een beetje meer als Starburst dan jam. Yummy!

Er zijn meer dan een dozijn verschillende colorway keuzes in deze lijn en zoals je zou verwachten ze trend richting kleuren voor onderdelen op baby of kind.

De manier waarop die dit garen voelt

Hoewel ik soort van de magie van de zelfstandige patterning colorway aanbeden, Word ik onverschillig staan tegenover dit garen als het gaat om hoe het voelt. In principe, Hier is hoe ik me voel over acryl garen: Er is een spectrum van acryl garen variërend van het echt goedkoop vintage spul dat voelt verschrikkelijk om te de ongelooflijk zacht en indrukwekkende acryl die u gewoon willen houden in uw handen voor eeuwig. Meeste acryl garen, echter, valt ergens tussenin en alles begint te voelen hetzelfde in mijn mening. Ik heb nooit hield een baby alpaca garen dat ik was onverschillig aan maar ik vind mezelf vaak onverschillig voor acryl en dat is hoe ik me voel over deze. Ik zal zeggen dat het is tien procent nylon inhoud sommige aardige voegt “geven” dat maakt het specialer om aan te raken dan een 100% acryl garen.

Hoe ben ik met behulp van dit garen

Ik heb slechts één bal van dit garen van mijn bestelling Listia maar dat is nog steeds een heleboel yardage dus heb ik besloten om het te gebruiken om een echt pluche, dubbel-dikke cowl. Ik deed dit door te herhalen een van mijn favoriete steek herhalingen, een fpdc en vervolgens een bpdc herhaald helemaal over elke rij. Dit leidt tot een echt dikke Super Geribde stof die is echt pluche en gezellig. Ik maakte het de lengte ik gezocht dan gestikt het samen met een slip stitch. Ik koos om toe te voegen een paar rijen van het patroon gaat in de tegenovergestelde richting om een hals die werkt ofwel omhoog of gevouwen te maken.

Conclusie: Hoewel ik de neiging om onverschillig zijn voor grote doos acryl garen, Ik vind het zelf patterning kenmerken van dit garen als eerder magische! Plus ik het gevoel dat je een heleboel yardage in een bal van dit garen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Reacties zijn gesloten.