Een kleine Bit of Comfort is de oh-zo-geschikte naam voor een Southern California project dat geeft gedoneerd handgemaakte dekens aan kinderen in de pleegzorg systeem. Ik was een pleegouder voor een paar jaar en werkte in verschillende aspecten van dat systeem voor een beetje langer dus ik uit ervaring zeggen kan dat veel foster kinderen letterlijk niets helemaal hebben en hebben hun eigen deken die krijgt om te gaan met hen van de ene plaats naar de andere erg geruststellend kunnen.

Wat velen niet beseffen is het zuivere aantal tijden dat kinderen in pleegzorg wellicht om te verplaatsen. Het is zeer zeldzaam kind die gaat in pleegzorg en vervolgens krijgt goedkeuring door deze pleegouders en woont in een huis permanent. Het is veel meer gebruikelijk voor een kind om te gaan heen en weer tussen hun ouders’ Home(s) en meerdere pleegouders vóór het verkrijgen van goedkeuring. En dat is als zij krijgen vastgesteld.. Een groot aantal kinderen gaan van opvanggezin naar opvanggezin aan groep thuisbasis van andere therapeutische plaatsing en uiteindelijk leeftijd uit het systeem op 18.

Kunt u zich voorstellen dat soort instabiliteit als een kind ervaren? En veel van deze kinderen niet krijgen om te houden veel met hen als ze van plaats tot plaats bewegen. Ik ontmoette kinderen die letterlijk had niets, behalve de kleren op hun rug en soms ze net hadden gekregen die uit een asiel. Een deken neigt te zijn zowel duurzaam en troostend en kon geven het kind in deze situatie een grote beetje van gezelligheid.

En zelfs als de deken niet reizen met het kind voor lang, het gebaar zaken. A Aanmelden van San Diego verslag beschrijft een vijf-jarige meisje komt te halen uit haar eigen handgemaakte deken van een stapel van meer dan vierhonderd haak, Brei en gewatteerde dekens. Wat een bijzondere ervaring! Deze dekens zijn handgemaakt door vrijwilligers die zo jong zoals zeven en zo oud als de negentig vier zijn. Deze vrijwilligers hebben meer dan 1300 dekens voor San Diego gebied kinderen tot nu toe.

Bezoek Een klein beetje van Comfort

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie